Restaurant voor Zorginstelling

Het restaurant van zorginstelling Alkcare was toe aan een restyling na de intensieve Corona periode. Het budget was echt een uitdaging…….Samen met Renate Filikes van Stichting Alkcare hebben wij gezocht naar oplossingen: Zorgmeubel, Beter Leven! Allereerst wordt er een goede indeling gemaakt met bestaande en nieuwe elementen. Het biljart, de piano en de bibliotheek kasten, vloeren alsmede plafond en bestaande bar blijven. Ten tweede wordt er juiste gebruik gemaakt van de jaren 80 look van de ruimte. De bestaande `schoon` metselwerk muren worden wit geverfd.Ten derde wordt een warme kleur groen toegevoegd als wandkleur, kleur van de gezellige bank en nieuwe stoelen. Tevens wordt de raambekleding vervangen. De stoelen Smile A rondom de stamtafel zitten heerlijk en je kunt er veilig uit op staan.

 

003172 7600018 Stichting Akcare 't Rekerheem

Restaurant voor Zorginstelling

Ontwerpstudio van Zorgmeubel gaat aan de slag! De Technische Dienst gaat aan de slag met de muren en de afscheiding. Zorgmeubel produceert de bank, Eikenhouten massieve tafelbladen en de armstoelen met urine-werende bekleding. Tevens meet het atelier van Zorgmeubel de raambekleding in: mooie vitrage met akoestische overgordijnen in de kleur groen. Renate verzorgt de styling met de mooie lampen en tafeldecoraties. Het resultaat is verbluffend eigentijds. Zorgmeubel, Beter Leven!

Wilt u ook een interieur dat het imago van uw organisatie positief beïnvloedt? Gebaseerd op uw uitgangspunten, voor uw doelgroep, passend binnen uw ruimte en budget en gedragen door uw medewerkers. Zet de eerste stap en schakel Zorgmeubel in! Samen met u maken wij uw mooiste en sfeervolle interieur.

Vrijblijvend afspraak op uw locatie?

Deze zorginstellingen gingen u voor

Restaurant voor ouderen in het groen