Consument Bestellen en Betalen

Kan ik een stoel bestellen als particulier?
Ja zeker, gelukkig wel. Bovendien bezorgt Zorgmeubel in heel Nederland en België zowel thuis als in zorginstellingen. Beter voor U!  Hieronder de stappen:
 • Als u via het menu Consument uw keuze heeft gemaakt, kunt u afrekenen.
 • Mocht u een keuze maken voor uw moeder of vader en twijfelen neemt u dan telefonisch contact met ons op.Telefonisch nemen wij dan een aantal vragen met u door inzake gewicht, lengte en eventuele ziekten. Wij maken dan een offerte op maat per mail. Vervolgens kunt u deze dan bespreken met een ergotherapeut of fysiotherapeut die uw ouder kent. Op deze manier kunnen wij op afstand toch het juiste zorgmeubilair voor u regelen.
 • Na telefonisch contact bestelt u de stoel op de website. U betaalt vooraf via Ideal op de website.
 • Tijdens het telefonisch contact voeren wij de order in, u betaalt 40% vooraf en na levering de overige 60%. U ontvangt facturen per email.
 • De senioren stoelen, relax stoelen, sta-op stoelen en rolstoeltafels bij Consument zijn op vooraad. Wij werken samen met externe transporteurs die hun transport duurzaam regelen. Dit betekent dat zij rijden op route. De levertijd is hoogstens 10 werkdagen na bestelling.
 • Het zorgmeubilair wordt binnen 10 werkdagen afgeleverd aan huis op het door u aangegeven afleveradres.
Voor meer informatie en meetadvies kunt u altijd bellen! 072 7600018
Waar kan ik, als consument, stoelen bekijken en uit proberen?
Deze ergonomische armstoelen staan in onze showroom van 1.000 m2, Smuigelweg 1b 1704 PX  Heerhugowaard. In de showroom staan tientallen seniorenstoelen, fauteuils, sta-op stoelen, rolstoeltafels en veel meer zorgmeubilair........Bovendien zijn er meetstoelen zodat wij exact de juiste zithoogte, zitbreedte en zitdiepte kunnen bepalen om veilig op te staan. Uiteraard is er een invalidentoilet. Indien u een telefonisch aangeeft wanneer u komt, zetten wij de koffie klaar! 072 7600018
Service en Garantie Hoe zit het daar mee?
U ontvangt 2 jaar fabrieksgarantie op de producten bij "eigenlijk" normaal gebruik. De belasting van de stoelen door lichaamsgewicht moet uiteraard overeenkomen met de productkenmerken. Mocht iets onverhoopt kapot gaan, stelt u ons op de hoogte van uw klacht met foto's. Op deze manier kunnen wij samen kijken hoe wij dit op kunnen lossen.Het is altijd beter eventuele twijfels van te voren aan te geven, dan kunnen wij er rekening mee houden. 072 7600018
De seniorenstoel is toch niet goed. Wat nu?
Tijdens het advies gesprek proberen wij met elkaar de juiste armstoel voor uw vader of moeder te kiezen. Vragen over de lichaamslengte nu en vroeger, het gewicht en eventuele lichamelijke klachten worden genoteerd. Wij adviseren u indien mogelijk een fysiotherapeut of ergotherapeut in te schakelen. Toch kan het soms gebeuren dat ondanks deze inspanningen de stoel niet lekker zit en dat is niet bedoeling. Hieronder staan 2 mogelijk senario's:
 • U heeft een keuze gemaakt uit de standaard collectie. In dat geval kunt u het zorgmeubilair onbeschadigd en goed verpakt binnen 5 werkdagen retourneren. Let op u betaalt slechts 2 de vrachtkosten.
 • U heeft een maatwerkproduct gekocht. In dat geval kunt u het zorgmeubilair onbeschadigd en goed verpakt binnen 5 werkdagen retourneren. Echter, u betaalt naast 2 maal de vrachtkosten ook 10% annuleringskosten.
Het is altijd beter, eventuele twijfels van te voren aan te geven, dan kunnen wij er rekening mee houden. 072 7600018
072 7600018

Zorginstelling Bestellen

Ik ben Inkoper van een intramurale instelling
Graag komen wij in contact met u voor een marktverkenning, oriënterend gesprek of om zaken te doen.
 • Top down: U heeft interesse in ons assortiment, Bovendien wilt u meer weten van ons Duurzaamheidsbeleid in combinatie met Green Deal Zorg 2.0. Graag ontvangen wij u in onze showroom of komen bij u langs voor een oriënterend gesprek. On-line kan natuurlijk ook!
 • Bottom-up: Zorgmedewerkers kunnen via een wenslijst aangeven waar zij interesse in hebbben. Op basis van deze wenslijst maken wij vrijblijvend een offerte voor u! Hierna kunnen wij kortingsafspraken maken op basis van hoeveelheden en toekomstverwachtingen.
Voor meer informatie kunt u altijd bellen! 072 7600018
Ik ben Vastgoed Manager van een intramurale instelling.
Graag komen wij in contact met u voor een marktverkenning, oriënterend gesprek of om zaken te doen. Veel Vastgoed Managers hebben op dit moment te maken met prijsstijgingen inzake nieuwbouw. Wilt u offertes inzake nieuwbouw, of verbouw interieur dan maken wij deze vrijblijvend voor u. Tevens kunnen wij voor u de nieuwbouw 3-D presenteren. Bij eventuele gunning van de opdracht crediteren wij de ontwerpkosten.
 • Top down: U heeft interesse in ons assortiment inzake nieuwbouw. Bovendien wilt u meer weten van ons Duurzaamheidsbeleid in combinatie met Green Deal Zorg 2.0. Graag ontvangen wij u in onze showroom of komen bij u langs voor een oriënterend gesprek. On-line introductie kan natuurlijk ook!
 • Top down: Ik moet nieuwbouwplannen budgetteren. Kunt u mij vrijbijlvend offertes versturen? Dit doen wij graag en is ons werk!
 • Bottom-up: Zorgmedewerkers hebben problemen met akoestiek of willen nieuw zorgmeubilair. Op welke manier kan Zorgmeubel mij helpen?  Door middel van de Ontzorginterieurscan maken onze Interieurarchitecten een plan.
Voor meer informatie kunt u altijd bellen! 072 7600018
Ik ben Facilitair Manager van een intramurale instelling.
Graag komen wij in contact met u voor een marktverkenning, oriënterend gesprek of om zaken te doen. Veel Facilitaire Managers krijgen vraagstukken inzake nieuwbouw interieur, verbouw interieur en akoestiek op hun bordje. Zorgmeubel maakt voor u vrijblijvend offertes inzake onderhoudsvrije PVC vloeren, raambekleding, brandvertragend uiteraard, en zorgmeubelplannen. Dit is prettig voor de budget vorming. Tevens kunnen wij voor u de ruimten 3-D presenteren. Bij eventuele gunning van de opdracht crediteren wij de ontwerpkosten.
 • Top down: U heeft interesse in ons assortiment. Bovendien wilt u meer weten van ons Duurzaamheidsbeleid in combinatie met Green Deal Zorg 2.0. Graag ontvangen wij u in onze showroom of komen bij u langs voor een oriënterend gesprek. On-line introductie kan natuurlijk ook!
 • Top down: Ik moet verbouwplannen budgetteren. Kunt u mij vrijbijlvend offertes versturen? Dit doen wij graag en is ons werk!
 • Bottom-up: Zorgmedewerkers hebben problemen met akoestiek. Hoe kunt u mij helpen?  Door middel van de Ontzorginterieurscan bekijken wij ter plaatse wat de beste oplossingen zijn.
Voor meer informatie kunt u altijd bellen! 072 7600018
Hoe bestel ik, als zorgmedewerker ben?
Er zijn diverse mogelijkheden:
 • Uiteraard kunt u een keuze maken uit het zorgmeubilair dat op voorraad is.
 • Dit wordt binnen 10 werkdagen afgeleverd op locatie.
 • Maar in de meeste gevallen wordt er door iw collega's een email verstuurd met telefoonnummer.
 • Uw collega's versturen vaak een wenslijst mee om prijzen te krijgen,
 • Wij nemen dan telefonisch contact met u op. Samen met u bepalen wij welk zorgmeubilair het beste voldoet.
 • Een interieurspecialist brengt de stoelen op locatie voor een proefperiode van 5 - 10 werkdagen.
 • Samen met uw collega's beoordeelt u welke stoel het beste past in uw zorgomgeving!
 • De zorgstoelen worden geproduceerd binnen een periode van 6 - 8 weken.
 • Een factuur van aanbetaling 40% wordt verstuurd naar de administratie.
 • De stoelen worden op locatie geleverd.
 • De eindfactuur wordt verstuurd.
Voor een vrijbllijvende proef opstelling op uw zorglocatie of neem contact met ons. 072 7600018
Ik ben ergotherapeut. Hoe werkt het?
Zorgmeubel biedt meerdere mogelijkheden:
 • Allereerst neemt u de maten op van uw cliënt en de tafelhoogte vloer onderkant tafel.
 • Vervolgens kunnen wij telefonisch met elkaar bespreken wat de beste oplossingen zijn. U ontvangt een digitale offerte !
 • Daarna koppelt u terug met de zorgmedewerkers. Zorgmeubel plaatst de proefstoelen vrijbilijvend op locatie. De zorg kan het zorgmeubialir uitproberen in de praktijk.
 • Tevens laten wij kleurstalen achter van het urine-werende kunstleder.
 • Voor een aantal cliënten is bij aanschaf toestemming nodig van de rechtbank. UIteraard maken wij juiste offertes zodat de bewindvoering daarmee aan de slag kan.
 • Na de keuze van de zorgmedewerkers en cliënten wordt het zorgmeubilair geproduceerd.
 • Vervolgens wordt het zorgmeubilair op locatie geleverd en de facturen verstuurd naar de zorginstelling, cliënt of bewindvoering.
072 7600018
Waar kan ik, als medewerker van een zorginstelling, zorgmeubilair bekijken en of uitproberen?
Zorgmeubel biedt meerdere mogelijkheden:
 • Indien gewenst, brengen wij proefstoelen op locatie. U kunt deze met uw zorgteam beoordelen binnen 5 - 10 werkdagen.
 • Uiteraard kunt u, samen met uw team, een bezoek aan onze showroom van 1.000 m2 brengen. Indien u een telefonisch aangeeft wanneer u komt, zetten wij de koffie en thee klaar !
 • Bij nieuwbouw en verbouw nemen wij contact op met het management. Samen met hen benoemen wij de uitdagingen. Zoals "er is veel onrust bij de bewoners", "het is ongezellig in de huiskamer", "het zorgteam heeft veel ideeën maar er moet 1 plan komen." Op basis van deze uitdagingen bereiden wij een workshop voor om samen met het zorgteam tot interieur oplossingen te komen. Deze interieuroplossingen zullen de omgeving positief beïnvloeden. Aangezien de doelgroep afhankelijk is van deze omgeving, geeft het direct resultaat.
 • Naar aanleiding van deze workshop ontvangt het management een 3-D presentie van deze oplossing aangedragen door het zorgteam met bijbehorenden offertes.
 • De interieurworkshops worden afzonderlijk betaald.
 • Bij nieuwbouw en verbouw kunnen wij  een compleet interieurplan samen met u maken. Onze interieurspecialisten zijn gespecialiseerd in zorgomgevingen. Zij weten veel over een juiste indeling, hygiëne, vloeren, kleuren, akoestiek, raambekleding, sfeerverlichting en uiteraard zorgmeubilair. Met behulp van een stappenplan, de Ontzorg Interieurscan, nemen wij samen met u alle bouwkundige stappen door. Uiteraard in combinatie met specifieke zorgaspecten als hygiëne, zwaar tot zeer zwaar gebruik van meubilair, goede akoestiek en ARBO technische zaken.
 • Bij nieuwbouw en verbouwprojecten versturen wij 4 facturen: 30% bij opdracht, 30% bij aanvang productie, 30% bij oplevering en 10% op 30 dagen factuurdatum.
072 7600018
Service en Garantie hoe zit het daarmee?
U ontvangt 2 jaar fabrieksgarantie op de producten bij "eigenlijk" normaal gebruik. De belasting van de stoelen door lichaamsgewicht moet uiteraard overeenkomen met de productkenmerken. Mocht iets onverhoopt kapot gaan, stelt u ons op de hoogte van uw klacht met foto's. Op deze manier kunnen wij samen kijken hoe wij dit op kunnen lossen.Het is altijd beter eventuele twijfels van te voren aan te geven, dan kunnen wij er rekening mee houden. 072 7600018
072 7600018

Zorgmeubel Bestellen en Betalen werkt samen met