Deze zorginstellingen gingen u voor

Missie en Kernwaarden

Zorgmeubel Missie en Kernwaarden heeft een open bedrijfscultuur gebaseerd op onze kernwaarden: Innovatie, Kwaliteit en Vertrouwen.

  • Innovatie:
    Verbeteren is ons motto. Leren, verbeteren en borgen zijn uitgangspunten bij het ontwerpen, produceren en handelen. Nieuwe kansen zien en oplossingen vinden zit in ons DNA. Het is onze manier van waarnemen, denken en doen, op een vernieuwende wijze. Het kan een originele oplossing zijn voor uw meubelvraagstuk. Maar het kan ook een inventieve denkwijze of daadkrachtige realisatie van uw interieur zijn.
  • Vertrouwen:
    Samenwerking vereist een open en eerlijke omgang met elkaar. Daarvoor is vertrouwen noodzakelijk. Dit vormt de basis voor het uitgangspunt afspraak-is-afspraak en elkaar aanspreken op verantwoordelijkheid. En veilige sfeer helpt je beter om doelen te behalen. Waarom voelt de ene plek beter als de andere? Dat is een mystiek proces met een aantal vaste waarden. Zorgmeubel staat voor een goede sfeer in samenwerkingsprocessen.
072 7600018

Wat verbindt ons met U!

  • Kwaliteit
    Zorgmeubel staat voor kwaliteit in dienstverlening en producten. Van sterke, mooie producten geniet je iedere dag en ze gaan veel langer mee. Op deze manier werken wij samen met u aan de Nieuwe, Groene Economie waarin begrippen als duurzaamheid, MVO en circulariteit integraal verweven zijn in onze open bedrijfscultuur, Zorgmeubel, Samen Beter Leven!

Wij gaan zelfs nog een stapje verder. Wij vragen u om kritisch mee te denken. Wat kan er beter? Welke producten kunnen wij innoveren? Hoe staat het met de akoestiek, Arbowetgeving, brandveiligheid, duurzaamheid, ergonomie, hygiëne en veiligheid? Met uw terugkoppeling gaan wij aan de slag. Op deze manier is de cirkel rond en innoveren en creëren wij elke dag!

Vrijblijvend afspraak maken op uw locatie?