Hoe kiest u de juiste senioren relaxstoel voor thuis of in de zorg?

Hoe kiest u de juiste senioren relaxstoel? Waar dient een goede senioren relaxstoel aan te voldoen? War zijn goede, algemene relaxstoelen voor zorghuiskamers? Wat zijn goede relaxstoelen door demente senioren? Welke modellen ziijn geschikt voor verstandelijke beperkten? Bestaan er relaxstoelen voor Obesitas mensen zwaarder dan 150 kilogram? Bestaan er relaxstoelen voor Obese mensen?

Zorgmeubel heeft een zorgvuldig opgebouwd assortiment van hygiënische relaxstoelen op basis van 30 jaar ervaring. Een stoel is om in te relaxen, een lekker dutje te doen. Aan de andere kant wilt u rechtop zitten om actief deel te nemen aan een gesprek of om te luisteren naar uw lievelingsmuziek…..Naarmate de jaren verstrijken wordt  het moeilijker om op te staan uit een diepe stoel vanwege verminderde spierkracht. Goede ergonomische maten en lange houten armleuningen kunnen u helpen met veilig opstaan. Bovendien komt de ouderdom helaas met (kleine) gebreken. U krijgt een krommere rug, pijn in de heupen, knieklachten, reuma of artrose. In dat geval geniet u van een fijne relaxstoel. Het is echt een groot plezier.

Hoe kiest u de juiste senioren relaxstoel: individueel meten

Gelukkig heeft Zorgmeubel in de showroom een meetstoel staan. Met behulp van deze meetstoel kunnen wij  zitbreedte, -diepte en -hoogte individueel bepalen. Samen kiezen wij dan de juiste standaard relaxstoel uit. Op deze manier voldoet uw nieuwe stoel aan uw individuele lichaamsmaten, dus zitcomfort en plezier gegarandeerd.

U kunt ons bellen voor een meetafspraak. Het vragenblok helpt u alvast op weg bij uw keuze.

FAQ keuze senioren relaxstoel!

Block "faq-hoe-kies-je-senioren-relaxstoelen" not found

Vraag advies aan onze zitspecialisten

Deze zorginstellingen gingen u voor