Deze zorginstellingen gingen u voor

Zorgmeubel MVO, People

Zorgmeubel, Samen Beter Leven! stelt de mens centraal! (People) Mensen ondervinden veel welzijn van een positieve omgeving. Samen met u innoveren wij naar duurzame, gezonde en betere producten voor deze veilige en geborgen omgeving. (Planet) Zo bevorderen wij duurzaamheid en verdienen wij ons geld! (Profit)Zorgmeubel is gevestigd in het sfeervolle ZienXL Business Centre. Dit door ons ingerichte gebouw dient als inspiratie voor potentiële opdrachtgevers. Bovendien is de inrichting gebaseerd op de principes van de Nieuwe, Groene Economie: wij delen faciliteiten zodat er minder hoge milieuafdruk is. Samenwerken onder één dak! voor creatieve ondernemers. Alle ondernemers, medewerkers en bezoekers ervaren de prettige flow en werken met plezier! Ten behoeve van het maatschappelijke aspect werken wij samen met Esdégé Reigersdaal. De cliënten werken met plezier mee aan een deel van de tafelproductie. Op deze manier ontstaat er een situatie waarin het menselijk welzijn tijdens een dagbesteding hand in hand gaat met de continuïteit van Zorgmeubel.

072 7600018

Zorgmeubel MVO, Planet

StaalBaron heeft diverse duurzaamheidsdoelstellingen uiteengezet die zijn verwerkt in de bedrijfsvoering. Wij zijn gestart vanaf de tekentafel en eindigen bij het opleveren van het eindproduct. Een Circulair interieurontwerp en groene productie bevorderen ons welzijn en het milieu. De wijze waarop Zorgmeubel duurzaamheidsdoelstellingen invult leest u in Duurzaamheid.

Zorgmeubel MVO, Profit

Zorgmeubel neemt deel aam de nieuwe, groene Economie. Het zit in ons DNA, innovatie, kwaliteit en vertrouwen maken deel uit van onze missie Samen Beter Leven! Zorgmeubel investeert geld, kennis en tijd in duurzaam en circulair meubilair. Zorgmeubel is een fabrikant en projectinrichter en wil continuïteit aan haar klanten bieden. Dit betekent dat wij winst moeten maken om budget vrij te maken vor innovaties en het financieren van projecten. Kortom om financieel gezond te blijven. De duurzame vraag is er! Bovendien een oud koopmansgezegde luidt…de kosten gaan uit voor de baat!

Vrijblijvend afspraak maken op uw locatie?