Deze zorginstellingen gingen u voor


Zorgmeubel Visie, Duurzaam

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Duurzaamheid is het zorgen voor een balans tussen mens, milieu en economie om de aarde niet uit te putten. Voor nu, maar ook voor de komende generaties. Zorgmeubel als familiebedrijf waarin meerdere generaties werken, vindt dit cruciaal. Duurzaamheid maakt een integraal onderdeel uit van alle bedrijfsprocessen van advies tot realisatie.

Visie, Circulaire Economie

In een ideale wereld zijn afvalstoffen tevens grondstoffen. De zogenaamde Circulaire Economie. Zorgmeubel ontwerpt en fabriceert sfeervolle interieurs en sterk meubilair. Onze tafels en stoelen zijn 100% circulair. Zorgmeubel verkoopt ook producten die niet in haar fabriek zijn vervaardigd. In dat geval kiezen wij altijd voor de meeste duurzame variant hout, tafelbladen, kunstlederen en andere grond- en hulpstoffen. Samen met u kiezen wij voor de toekomst!

072 7600018


Zorgmeubel Visie, Doelgroep

Een interieur kan sfeervol opgeleverd zijn, maar als het meubilair niet voor de doelgroep geschikt is, snel vies wordt, niet sterk genoeg is, gaat het helaas niet werken. Sterke en handige, multifunctionele producten geschikt voor de doelgroep maken het leven een stuk aangenamer. Deze producten dienen makkelijk te reinigen zijn. Wij helpen u bij de keuze van de juiste, hygiënische materialen met duurzame milieucertificaten en zonder zware metalen………Echt het is mogelijk.

Dromen, Nieuwe Generatie!

Dromen is heerlijk. In onze droomwereld kunnen alle mensen, sterk of kwetsbaar, jong en oud, gezond en ziek, verzorgend of hulpbehoevend genieten van elkaar in een fijne positieve omgeving. Uiteraard wonen zij in een duurzame, circulaire wereld waarin afvalstoffen grondstoffen zijn. Zorgmeubel blijft zijn steentje bijdragen door middel van het creëren van sfeervolle interieurs en sterke productinnovaties. Samen met u!

Vrijblijvend afspraak maken op uw locatie?