Projectinrichting zorginstellingen Schuttehof

Schuttehof maakt onderdeel uit van de senioren woonvoorzieningen op het waddeneiland Texel. Schuttehof biedt aan een geborgen woonomgeving voor 32 (begin) dementerende ouderen.

Het aantal ouderen op dit heerlijke waddenelland is significant hoger dan de rest van Nederland. Dus het aantal woonvoorzieningen speciaal gericht op deze doelgroep wordt vergroot, zowel beschermd als zelfstandig. De Omring heeft samen met Woontij Schuttehoek en Schuttehof gerealiseerd. Zorgmeubel heeft samen met het zorgteam het prachtige interieur ontworpen en gerealiseerd.

003172 7600018 Inrichting zorginstelling Texel

1. Inventarisatie 2.Creatie 3. Realisatie

Het drie stappenplan de Ontzorg Interieurscan staat garant voor een positieve omgeving voor uw cliënten en medewerkers. De cliënten wonen in een veilige, sfeervol thuis en de medewerkers werken in een hygiënische werkomgeving. Geborgeheid, thuisvoelen, goede akoestiek, de lichtinval, geen schittering van het licht, ARBO-technnische en brandwerende eisen zijn allemaal meegenomen…..Tijdens workshops mag het zorgteam door middel van menukeuzen zelf beslissen welke kant zij met het interieur opgaan. Dit kan gaan om wandkleuren, dessins van de geïntegreerden vloerkleden zonder hoogte verschillen met de PVC vloeren, houtdecors van rolstoeltafels, typen kasten, kleuren van de akoestische lampenkappen, materialen van de akoestische en brandvertragende raambekleding, kleuren en typen van het hygiënische zorgmeubilair.

Zorgmeubel realiseert uw interieurdromen samen met u!

Vrijblijvend afspraak op uw locatie?

Deze zorginstellingen gingen u voor

Interieur zorginstelling
Inrichting zorg instelling
Zorginstelling interieur
Inrichting zorginstelling
Meubilair voor zorginstelling
Trendy moderne zorginrichting
Meubilair zorginstelling
Moderne inrichting zorg