Inrichting bejaardentehuis

Omring Vastgoed heeft Zorgmeubel de opdracht gegeven om samen met het management en de zorgteams een huiselijke, sfeervolle positieve leefomgeving te maken voor (begin) dementerende ouderen.
Tevens dient er rekening mee gehouden te worden dat dit ook een werkomgeving is voor zorgmedewerkers: ARBO technisch dient dit te kloppen, praktische zorgoplossingen, brandwerende raambekleding, urine-werende bekleding van zorgmeubilair zijn absolute eisen.
Als laatste is duurzaamheid en circulariteit van het zorginterieur, zorgmeubilair en de materialen essentieel.
De Ontzorg interieurscan ontwikkelt door Mariëtte Dekker van Zorgmeubel , Samen Beter Leven, maakt het mogelijk de veilige leefomgeving te juist te combineren met de praktische werkomgeving. Zo voelt iedereen zich prettig!

003172 7600018

Inrichting bejaardentehuis: het proces

Het management van Omring Texel vindt het belangrijk dat de zorgteams mede de uitgangspunten van de nieuw zorginrichting bepalen. Met behulp van een vijf interieur workshops zijn de nieuwe gebouwen geheel ingericht: Nieuwe, hygiënische vloeren, wandbekleding, sfeerverlichting, kleuren- en meubelplan. Uiteraard wil het management op de hoogte gehouden worden middels de 3D-presentaties.

Er is één beeldtaal ontwikkeld door Mariëtte Dekker waarbinnen elk zorgteam keuzes mag maken. Met behulp van de werkwijze heeft toch iedere woonkamer en keuken een eigen gezicht gekregen.

Wilt u ook een sfeervolle inrichting bejaardentehuis. Zet de eerste stap en neem contact met ons op. Wij komen vrijblijvend langs om ons en de werkwijze te introduceren.

Vrijblijvend afspraak op uw locatie?

Deze zorginstellingen gingen u voor