g

Stoel voor zware mensen

Iets zwaardere mensen ervaren vaak ongemak wanneer zij langdurig in een te krappe stoel zitten. Daarom heeft Zorgmeubel een collectie stoel voor zware mensen ontwikkeld. Zorgmeubel beschikt over een uitgebreid assortiment meubels en meubilair voor zware mensen, sta-op-stoelen en relaxfauteuils. Om zitcomfort te garanderen worden deze stoelen naar uw wensen aangepast. De zorgstoelen zijn extra verstevigd in het frame. Daarnaast zijn de extra stevige eetkamerstoelen stijlvol waardoor uw restaurant, huiskamer of dagbesteding een gezellige uitstraling krijgt.
BEL OF MAIL ONZE SPECIALIST 072-7600018

Stoel voor zware mensen

De juiste zithouding begint bij een breed zitvlak. Aangezien niet iedereen hetzelfde weegt of even langs is heeft Zorgmeubel een breed assortiment extra stevige eetkamerstoelen. U kunt kiezen uit meubels voor zware mensen met een verschillende zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte.De eetkamerstoelen voor zware mensen kunnen gemakkelijk een gewicht aan van 150 kg en meer. Daarnaast is het zorgmeubilair ergonomisch gevormd. Om optimaal zitcomfort te realiseren is het zitvlak van de stoel extra breed. Daarnaast zijn de armleuning ergonomisch gevormd waardoor de gebruiker zich gemakkelijk kan afzetten. De stoel voor zware mensen wordt dan ook vaak toegepast bij ziekenhuizen, obesitas klinieken en voor thuisgebruik. Voor het thuisgebruik raden wij de Care A XXLEen obesitas stoel die extra verstevigd is in het frame die eventueel kan worden uitgevoerd met wieltjes in de voorpoten.

Stoel voor zware mensen in zorginstellingen

Indien uw zorginstelling gebruik maakt van multifunctionele en dynamische ruimtes worden de zorgstoelen uitgevoerd met wieltjes in de voorpoten. Voor een dagopvang of een zorginstelling worden de stoelen voor zware mensen vaak uitgevoerd met wieltjes. De zorgstoelen worden dan gemakkelijk aangeschoven door de cliënten of door de hulpverleners. Tevens zijn de zorgstoelen stapelbaar waardoor zij minimaal aantal oppervlak gebruiken.

Extra brede fauteuils & Sta op stoel voor zware mensen

Bent u opzoek naar extra brede en extra verstevigde sta op stoel en relaxfauteuils voor zware mensen. Zorgmeubel beschikt over een uitgebreid assortiment elektrische sta op stoel voor zware mensen en relaxfauteuils voor zware mensen. Deze sta op stoel voor zware mensen is geschikt voor zorginstellingen en voor bij uw thuis. Deze relaxfauteuils zijn zowel elektrisch als met een gasveer uitvoerbaar. Door de extra brede zitting en het gebruik van extra stof wordt het zitcomfort gegarandeerd.

Hoogwaardige kwaliteit bekleding

Naast de hoogwaardige kwaliteit van het frame is de stoel voor zware mensen bekleed met een hoogwaardige kunstleder K2 of K3. Dit kunstleder is speciaal geschikt voor de zorgsector. Ten eerste hechten de lastige MRSA-bacteriën zich niet op het materiaal. Het is eenvoudig te reinigen door middel van een vochtige doek. Als laatste bestaat het materiaal onder ander uit een katoenen backing (onderlaag) Tevens voldoet het materiaal aan de zwaarste Britse brandnormering CRIB5 en heeft u de keuze uit talloze kleuren.

BEL OF MAIL ONZE SPECIALIST 072-760018

Advies nodig?

Vraag vrijblijvend advies aan één van onze specialisten.

Neem contact op