Zorgmeubel senior: Huis wordt Thuis

Zorgmeubel heeft veel intramurale zorghuiskamers voor senioren ingericht: vloeren, raambekleding, wandbekleding, sfeerverlichting en sterk en hygiënisch zorgmeubilair. De zorgomgeving moet duidelijk zijn voor de senioren, dus een eettafel bij de keuken, een open haardje op een rustig plekje. Aan de wand een grote klok met cijfers die zij begrijpen.

Wij horen u denken, rustig plekje hoezo? Onze zorghuiskamer is groot, veel ramen en ongezellig. Samen met u kunenn wij er wel een fijne ruimte van maken………uw uitdagingen komen wij in de praktijk veel tegen en hebben wij veel ervaring mee. Wij willen u graag helpen om van uw huis een echt thuis te maken…….

072 7600018

Zorgmeubel senior: Interieurarchitect circulair ontwerp

Warme kleuren, hygiënische materialen die goed schoon te maken zijn,  juiste werk- en sfeerverlichting en een goede akoestiek brengen sfeer, het positieve gevoel.
Samen met u gaan wij aan de slag. De eerste stap is de inventarisatie: wat zijn uw uitdagingen, uitgangspunten en budget? !!!

Tegenwoordig maken wij veel gebruik van bestaande elementen in een nieuw ontwerp, bestaande vloeren en raambekleding hergebruiken wij voor een Tweede Leven. Beter voor uw portomonnee en beter voor het milieu. Zorgmeubel heeft een nieuwe lijn duurzaam zorgmeubilair ontwikkeld, de zorgstoel Happy A en de rolstoeltafel Sensi die ontworpen zijn volgens het principe Multiple Design. Deze zorgmeubelen hebben meerdere funkties en kunnen eenvoudig gerepareerd worden. Daarnaast zijn de meubels circulair.

Vrijblijvend meer weten over circulaire zorgmeubelen ?

 

Deze zorginstellingen gingen u voor