Zorgmeubel revalidatie: Functioneel interieurontwerp

Zorgmeubel Revalidatie helpt u op weg naar een positief interieur dat het imago van uw zorginstelling versterkt. Aan de hand van de plattegrond maken wij een logsiche routing in de zorghuiskamer of het restaurant, delen cliëntenkamers in met rolstoelvriendelijke zorgkasten en eventueel pantry meubels. Tevens doen wij een voorstel voor een belevingsgerichte gang, die de cliënten stimuleren om weer naar “buiten” te gaan. Tevens geven wij extra aandacht aan de fysioruimte. Wij maken offertes voor onderhoudsvrije vloeren, brandvertragende en akoestische raambekleding als instelbaar ergonomische zorgmeubilair. Zorgmeubel revalidatie samen op weg naar herstel.

072 7600018

Zorgmeubel dagbesteding: Warm interieurontwerp

Onze interieurspecialisten kennen uw uitdagingen. Zij hebben meer dan 10 jaar kennis en ervaring. Warme trendy kleuren, hygiënische materialen die goed schoon te maken zijn,  juiste werk- en sfeerverlichting en een goede akoestiek brengen sfeer, het positieve gevoel! Indien wij met hersenproblematiek te maken hebben, reduceren wij prikkels maar blijven werken aan de warme uitstraling.
In combinatie met trendy en circulair zorg meubilair, dat tegen een stootje, of stoot kan en voldoet aan ARBO normering, staan wij voor een betere leefomgeving. Voor de cliënten en voor u!

Vrijblijvend afspraak maken op uw locatie?

Deze zorginstellingen gingen u voor