Zorgmeubel dagbesteding: Gehandicapten & Senioren

 

Onze interieurspecialisten kennen uw functionele uitdagingen. Zij hebben meer dan 10 jaar kennis en ervaring. Dagbestedingen en buurt- en dorpshuizen kenmerken zich vaak door wisselende groepen met diverse activiteiten. Verrijdbare rolstoeltafels Sensi, stapelbare stoelen zoals Benz A en Darnel A zorgen ervoor dat u snel en eenvoudig wisselende opstellingen kunt maken. Daarnaast wordt het meubilair zeer intensief gebruikt waardoor hygiënische materialen een must zijn. Als laatste zijn vaak kleine opslagruimten een probleem: het circulaire en stapelbare, sterke zorgmeubilair van Zorgmeubel biedt uw oplossing.

Warme kleuren, hygiënische materialen die goed schoon te maken zijn,  juiste werk- en sfeerverlichting en een goede akoestiek brengen sfeer, het positieve gevoel.
Samen met u gaan wij aan de slag. De eerste stap is de inventarisatie: wat zijn uw uitdagingen, uitgangspunten en uw budget? Heeft u of uw architect al keuzen gemaakt in vloeren of raambekleding. Is het team aan de slag geweest met sfeerborden?

072 7600018

Zorgmeubel dagbesteding: Positief Interieurontwerp


Volgens een vaste methode nemen wij u mee naar de tweede stap de creatie. UIteraard nemen wij goede routing, rekening houdend met rolstoelgebruik, indeling met zichtlijnen naar de zorgmedewerkers mee. Tevens gaan wij aan de slag met warme kleuren, prettige, hygiënische materialen, sfeervolle vloeren en akoestische raambekleding. Uit ervaring weten wij dat akoestiek een ondergeschoven kindje is, maar Zorgmeubel heeft vele oplossingen.
De derde laatste stap is de realisatie van het sfeervolle interieur. Vloeren leggen, gordijnen ophangen, en meubels inhuizen. Een feestje !!!

Vrijblijvend afspraak maken op uw locatie?

Deze zorginstellingen gingen u voor