Visie

Waar gaan we voor? Wat zijn onze ambities? Wat zijn onze dromen?

Zorgmeubel, Samen Beter Leven! stelt de mens centraal. Mensen ondervinden veel welzijn van een positieve omgeving: een veilige, gezonde, sfeervolle en duurzame plek waar iedereen zich prettig en geborgen voelt. Ook in de toekomst blijft dit ons ultieme doel. Echter, de begrippen welzijn en positieve omgeving zullen in de komende jaar andere invullingen krijgen.


Visie Welzijn

Welzijn is een gevoel van je goed voelen, door sommigen ook wel beschreven als geluk. Met welzijn wordt bedoeld dat het zowel lichamelijk, als geestelijk als sociaal goed met een persoon gaat. Wat is geluk? Daar zijn boeken vol over geschreven maar door de Corona crisis zijn gezondheid, veiligheid en sociaal kunnen opereren belangrijker geworden. Zorgmeubel ambieert een positieve bijdrage aan uw welzijn te geven.


Visie Duurzaamheid!

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Duurzaamheid is het zorgen voor een balans tussen mens, milieu en economie om de aarde niet uit te putten. Voor nu, maar ook voor de komende generaties. Zorgmeubel als familiebedrijf waarin meerdere generaties werken, vindt dit cruciaal. Duurzaamheid maakt een integraal onderdeel uit van alle bedrijfsprocessen van advies tot realisatie.


Visie 
Circulaire Economie

In een ideale wereld zijn afvalstoffen tevens grondstoffen. De zogenaamde Circulaire Economie. Zorgmeubel ontwerpt en fabriceert sfeervolle interieurs en sterk meubilair. Onze tafels en stoelen zijn 100% circulair. Zorgmeubel verkoopt ook producten die niet in haar fabriek zijn vervaardigd. In dat geval kiezen wij altijd voor de meeste duurzame variant hout, tafelbladen, kunstlederen en andere grond- en hulpstoffen. Samen met u kiezen wij voor de toekomst!


Visie Doelgroep

Een interieur kan sfeervol opgeleverd zijn, maar als het meubilair niet voor de doelgroep geschikt is, snel vies wordt, niet sterk genoeg is, gaat het helaas niet werken. Sterke en handige, multifunctionele producten geschikt voor de doelgroep maken het leven een stuk aangenamer. Deze producten dienen makkelijk te reinigen zijn. Wij helpen u bij de keuze van de juiste, hygiënische materialen met duurzame milieucertificaten en zonder zware metalen………Echt het is mogelijk.


Dromen

Dromen is heerlijk. In onze droomwereld kunnen alle mensen, sterk of kwetsbaar, jong en oud, gezond en ziek, verzorgend of hulpbehoevend genieten van elkaar in een fijne positieve omgeving. Uiteraard wonen zij in een duurzame, circulaire wereld waarin afvalstoffen grondstoffen zijn. Zorgmeubel blijft zijn steentje bijdragen door middel van het creëren van sfeervolle interieurs en sterke productinnovaties. Samen met u!

Deze zorginstellingen gingen u voor