Verrijdbare tafels

Zoekt u een verrijdbare tafels voor uw hotel, restaurant of conferentieruimte? Heeft u te maken met een wisselde opstelling van het meubilair of een wisselend aantal bezoekers? Dan bent u bij Zorgmeubel aan het juiste adres!
MAIL OF BEL ONZE SPECIALIST 072-7600018

Verrijdbare tafels in hoogte verstelbaar

Bent u op zoek naar verrijdbare tafels? Dan bent u bij Zorgmeubel aan het juiste adres! Zorgmeubel heeft een uitgebreid verrijdbare tafels. De verrijdbare tafels Sensi worden op maat gemaakt. De verrijdbare tafel is in verschillende maten beschikbaar en is uitvoerbaar met verschillende beitskleuren of decors. Voor zorginstellingen raden we een maat aan van 160×130 cm. Aan 1 tafel van 160×130 nemen 8 mensen plaatsen. Maar als men twee verrijdbare tafels tegen elkaar aanschuift nemen er 12 mensen plaats. Precies genoeg voor een afdeling!

Tafel op wielen met rem

De tafels zijn standaard uitgevoerd met 2 in hoogte verstelbare doppen 2 EN gecertificeerde wielen. De geremde wielen zijn 750mm hoog. De hoge wielen helpen u om gemakkelijk de tafel te verplaatsen en om over randjes en drempeltjes in de vloer te plaatsen. De tafelhoogte biedt voldoende ruimte voor zowel rolstoelgebruikers als normale stoelen.

Verrijdbare tafels & klaptafels

U heeft een ruime keuze beitskleuren. Zo kunt u kiezen voor een massief eiken blad in combinatie met een metalen onderstel. Deze stoere industriële verrijdbare tafel biedt veel sfeer in een zorginstelling. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een white wash blad. Dit licht geschuurde heldere blad brengt licht en helderheid in de kamer.Daarnaast bestaat het assortiment uit inklapbare tafels. Neem bijvoorbeeld de inklapbare tafels Tavoli en Cross. Een stoere industriële klaptafel met stootrand ter bescherming. Daarnaast zijn de lichtgewicht klaptafel gemakkelijk op te ruimen en te verplaatsen door middel van een transportkar.

Statafels industrieel

Daarnaast heeft Zorgmeubel een assortiment statafels ontwikkeld. Industriële statafels waarbij een metalen onderstel wordt gecombineerd met een houten blad. Daarnaast zijn deze statafels inklapbaar en makkelijk te verplaatsen. Dit kan eventueel zelfs door middel van een transportkar. Zie de statafels Event en Industri! Daarnaast zijn er grote en lange verrijdbare statafels en hoge eettafels!

BEL OF MAIL ONZE SPECIALIST 072-760018

Advies nodig?

Vraag vrijblijvend advies aan één van onze specialisten.

Neem contact op