Stoel voor ouderen

Bent u op zoek naar stoel voor ouderen? Werkt u in een zorginstelling of zit u thuis? Zorgmeubel beschikt over een uitgebreid assortiment stoelen voor ouderen. Onder andere eetkamerstoelen, hoge stoelen voor ouderen, sta-op stoelen, obesitas stoelen en meer! Neem vrijblijvend contact met ons op indien u vragen heeft. 

MAIL OF BEL ONZE SPECIALIST 072-7600018

Sta-op-stoel voor ouderen en relaxfauteuils

Zorgmeubel beschikt onder andere over een uitgebreide collectie elektrische sta-op-stoelen, fauteuils en eetkamerstoelen. De sta-op-stoelen van Zorgmeubel beschikken over extra brede armleuningen. Deze extra brede armleuningen helpen senioren bij het opstaan. Daarnaast zijn de stoelen ergonomisch gevormd en bevatten een eenvoudige elektronische bediening. De eenvoudige afstandsbediening stelt cliënten in staat om langer zelfstandig te wonen. De elektrische sta-op-stoel voor senioren biedt onder andere hulp met geriatrische klachten zoals beginnende dementie of Alzheimer, mensen herstellend van neurologische klachten zoals hersenbloedingen, TIA, CVA of mensen met reumatische klachten.

Eetkamerstoel voor ouderen

Naast de sta-op-stoelen omvat de collectie een ruime keuze eetkamerstoelen voor ouderen. Deze eetkamerstoelen zijn in samenspraak met ergo- en fysiotherapeuten ontwikkeld. De ergonomisch gevormde bestaat onder andere uit extra lange armleuningen. Deze extra lange armleuningen helpen senioren bij het zelfstandig opstaan.

De stoelen zijn eveneens eenvoudig te reinigen door middel van een vochtige doek. Zorgmeubel maakt gebruik van een hoge kwaliteit kunstlederen. Als gevolg van de hoge kwaliteit hechten bacteriën zich niet op deze kunstlederen. Zo is het materiaal MRSA-, bacterie- en urine werend. Optioneel worden de stoelen uitgevoerd met een beschermingshoes. Tevens kunt u het materiaal eenvoudig reinigen met een natte doek en voldoet het aan de hoogste brandcertificering BS5852 CRIB5.

BEL OF MAIL ONZE SPECIALIST 072-760018

Advies nodig?

Vraag vrijblijvend advies aan één van onze specialisten.

Neem contact op