Resultaat 1–24 van de 97 resultaten wordt getoond

Zorgstoelen

 


Zorgstoelen

Zorgmeubel beschikt over een unieke collectie zorgstoelen die in samenspraak met zorginstellingen zijn ontwikkeld. De brede en complete collectie zorgstoelen zijn beschikbaar voor een breed scala aan doeleinden en toepassingen. Zo bevat de collectie onder andere eetkamerstoelen, relaxfauteuils, sta-op stoelen, obesitasstoelen en meer. De stoelen worden toegepast in een groot aantal verschillende projecten. Tevens verlichten de ergonomische zorgstoelen problematieken als artrose, Parkinson, reuma, artrose of andere geriatrische ziekten. Zorgmeubel beschikt na jarenlange samenwerkingen over veel ervaring voor het verzorgen van een volledige projectinrichting. Zo faciliteert Zorgmeubel de inrichting voor een groot aantal dagbestedingen, zorginstellingen, obesitasklinieken en meer! Aan de hand van een gestructureerde werkwijze worden prachtige projecten gerealiseerd.

Zorgstoelen en ouderenzorg

Zorgstoelen beschikken over een aantal functionaliteiten die zich onderscheiden van andere stoelen. Naast de ergonomische vormgeving worden de stoelen in zorginstellingen vaak intensief gebruikt. Daarom zijn de zorgstoelen van Zorgmeubel extra verstevigd in het frame. Daarnaast heeft u de keuze om te kiezen voor metalen zorgstoelen of houten stoelen. Beide varianten zijn extra verstevigd, metalen stoelen zijn echter minder gevoelig voor butsen in het frame. Zorgmeubel heeft de zeer stijlvolle en sterke metalen zorgstoel Happy A ontwikkeld.Een zorgstoel dient in essentie om een langdurig comfortabel zitcomfort te realiseren. Zo zijn de functionaliteiten als zitdiepte en zithoogte essentiële kenmerken. De zitting is ergonomisch gevormd en loopt van achteren iets op. De oplopende zitting helpt de gebruiker bij het gaan zitten. Om de hulpverleners te verlichten bij het aanschuiven van de zorgstoelen kunt u stoelen voor instellingen uitvoeren met wielen in de voorpoten, een stoelen wagen of verschillende soorten doppen. Op deze wijze worden de verzorgende ontzien bij het aanschuiven van de stoelen. Een voordelige situatie voor zowel de cliënt als de gebruiker. Daarnaast worden de zorgstoelen gekenmerkt door extra brede en lange armleuningen. Deze armleuningen helpen de gebruiker bij het zelfstandig opstaan.Naast eetkamerstoelen voor zorginstelling beschikt Zorgmeubel over een uitgebreid assortiment relaxfauteuils en sta-op-stoelen. Deze relaxfauteuils en sta-op-stoelen zijn in samenspraak met ziekenhuizen ontwikkeld. U kunt de relaxfauteuils optioneel uitvoeren met wielen of gebruiken als bed. De bekleding van de fauteuils bestaat net zoals de eetkamerstoelen uit de hoogwaardige kunstlederen K2 en K3. Deze kunstlederen zijn bacteriewerend, urinewerend, brandveilig en beschikbaar in talloze kleuren

Zorgmeubilair en meubilair ouderenzorg

Contacteer Zorgmeubel indien u vragen heeft over zorgmeubilair of de inrichting van uw instelling of vraag onze online brochure aan voor inspiratie.