Toont alle 16 resultaten

Zorgkasten

Zorgkasten op rij

 


Zorgkasten

Zoekt u hygiënische ziekenhuiskasten en kasten voor patiëntenkamers van ziekenhuizen, bejaardentehuizen, dagbestedingen, verpleeghuizen of verzorgingstehuizen? Uiteraard staat bij u alles in het teken om kwalitatief hoogwaardige zorg te verlenen. De collectie zorgkasten van Zorgmeubel bestaan uit brandvertragende- en bacterie-werende materialen. De kasten worden opmaat gemaakt en voldoen hiermee aan uw specifieke wensen. De zorgkasten zijn modulair en dus op verschillende manieren in te richten. Naast kasten voor zorginstellingen beschikt Zorgmeubel over een uitgebreid assortiment zorgmeubilair. Onder andere tafels voor rolstoelen, verrijdbare tafels, ziekenhuisstoelen, senioren eetkamerstoelen en meer! Kortom, keuze genoeg!

Kasten met volledig openslaande deur

Zorgmeubel biedt een divers assortiment modulaire kasten aan. Onder andere hoge bergkasten, onderkasten, bovenkasten, ladekasten en aanrechtkasten. Een zeer compleet assortiment meubilaire zorgkasten voor het inrichten van zorginstellingen, bejaardenhuizen, ziekenhuizen en meer. De kasten worden op maat gemaakt. U heeft de keuze uit de materialen melanine of HPL. Deze materialen zijn erg makkelijk om schoon te maken. De kasten voor de zorg zijn uitgevoerd met een volledig openslaande deur van 270 graden. Op deze wijze neemt het openslaan van een deur geen ruimte in beslag bij het behandelen van een cliënt. Hiermee creëert u een veilige situatie. Daarnaast worden de kasten standaard uitgevoerd met modulaire zijwanden. Daardoor kunt u bakken en manden plaatsen in de kasten of een extra legplank optie creëren.

Zorginrichting

De entree, balies, eetzalen, keukens, wachtkamers, restaurants worden op maat gemaakt in ziekenhuizen. Zorgmeubel heeft veel kennis en ervaring met het ontwerpen en produceren en realiseren van maatwerk interieurelementen binnen het door u gestelde budget. Zorgmeubel heeft een 3-stappenplan ontwikkeld de Zorginterieurscan. In de eerste plaats inventariseren wij uw wensen en behoeften en het budget. Daarna stellen wij samen met u een interieurcommissie samen, die 5 workshops gaan volgen om het interieurplan vorm te geven. Wij adviseren u een team met medewerkers samen te stellen zodat het toekomstige interieur breed gedragen wordt in uw organisatie. In de tweede plaats maken onze medewerkers van de studio sfeerborden, 3-D animaties, kleurenplannen en voorlopige prijsopgaven. Als laatste produceren en plaatsen wij het maatwerkmeubilair of de maatwerkkasten