Resultaat 1–24 van de 37 resultaten wordt getoond

Wachtkamerstoelen voor de zorg

Wachtkamerstoelen

 


Wachtkamerstoelen voor de zorg

Bent u opzoek naar wachtkamerstoelen voor de zorg? Zorgmeubel heeft een uitgebreid assortiment aan zorgstoelen voor uw instelling of kliniek. Het assortiment bevat onder andere ziekenhuisstoelen, wachtruimte meubilair, stapelbare seniorenstoelen en meer! 

Wachtkamerstoelen voor de zorg samenstellen

Een stijlvolle wachtkamer- en ontvangstruimte is essentieel voor patiënten een fijn gevoel te geven voordat zij naar hun afspraak gaan. Om de wachttijd gerust door te brengen heeft u Zorgmeubel een unieke collectie wachtkamerstoelen en wachtkamerbanken ontwikkeld. Op deze wijze proberen wij gezellige wachtruimtes te creëren waarbij de cliënt tot rust komt. Uiteraard zijn de wachtzaal stoelen en zorgstoelen uitvoerbaar in meerdere kleuren. Op deze wijze komt uw wachtruimte tot leven en uw cliënt tot rust. Voor de bekleding kunt u kiezen uit hoogwaardige kunstleder K2 en K3. Deze hoogwaardige kunstlederen zijn MRSA-bacterie werend, urine afstotend en eenvoudige schoon te maken door middel van een vochtige doek.

Koppelbare en stapelbare wachtkamerstoelen

Heeft u een wachtkamer of ontvangstruimte waar het bezoekersaantal sterk varieert? Dan kunt u kiezen uit één van onze stapelbare wachtkamerstoelen. Deze zijn eenvoudig op te bergen en indien nodig weer op te stellen. Denk u bij het opstellen van de wachtkamerstoelen aan het feit of zij koppelaar dienen te zijn. Koppelbare wachtkamerstoelen kunnen in één lijn worden opgesteld. Het ruimtelijke ordenen van stoelen oogt rustig en is daarnaast verantwoord indien er calamiteiten ontstaan.

Zorgmeubilair

Naast wachtkamerstoel beschikt Zorgmeubel uit een grote collectie zorgmeubilair. Zo kunt u kiezen uit eetkamerstoelen, restaurantstoelen, fauteuils, tafels en meer. Het zorgmeubilair is in samenspraak met fysio- en ergotherapeuten ontwikkeld. De vormgeving van het meubilair is ergonomisch en bestaat uit verschillende materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit metalen of houten zorgstoelen. Metalen zorgstoelen worden veelvuldig toegepast bij ziekenhuizen en zeer zware zorg. Daarnaast worden houten zorgstoelen veelvuldig toegepast bij dagbestedingen en bejaardenhuizen.

Tafels voor zorginstelling

Bent u naast stoelen op zoek naar tafels. De uiterst functionele en stijlvolle tafels zijn een toevoeging voor elke wachtruimte. Het assortiment bestaat onder andere uit kleine knusse eettafels, grote stamtafels en grote verrijdbare eettafels. De verrijdbare tafels 'Sensi' is een ideale en veelvoudige gebruikt meubel voor zorginstellingen die te maken hebben met een wisselde opstelling en bezoekersaantal. De stijlen variëren van een industriële look tot een landelijke uitstraling.