Resultaat 1–24 van de 59 resultaten wordt getoond

Stapelbare eetkamerstoelen voor de Zorg

Obesitasstoelen

 


Stapelbare eetkamerstoelen zorg

Bent u op zoek naar stapelbare eetkamerstoelen zorg? Heeft u een wisselende aantal bezoekers en een wisselde opstelling van uw zorgmeubilair? Heeft u zowel rolstoelgebruikers als eetkamerstoelen gebruikers? Dan bent u bij Zorgmeubel aan het juiste adres. Zorgmeubel beschikt over een uniek assortiment zorgstoelen. Zorgmeubel heeft jarenlange ervaring bij het inrichten van zorginstellingen, ziekenhuizen en meer. 

Stevige stapelstoelen voor de zorgsector

Stevige stapelstoelen voor de zorgsector zijn tegenwoordig bijna een vereiste voor ziekenhuizen, dagopvang en revalidatiecentra. Vanwege ruimte gebrek, opslagcapaciteit op afdelingen en als laatste wisselend gebruik van rolstoelen. Het materiaal dat wordt gebruikt voor de stapelstoelen is een hoogwaardige kwaliteit. U kunt hierbij kiezen uit stapelstoelen van metaal of stapelbare stoelen van hout.Een populaire keuze voor zorginstellingen is de houten stapelbare stoelen Liv A of Liv A XL. Een prachtig vormgegeven houten stapelstoelen die eventueel wordt uitgevoerd met wieltjes in de voorpoten. Wieltjes in de voorpoten ontlasten de zorgmedewerkers bij het aanschuiven van cliënten. Kiest u echter liever voor een metalen stapelstoel. Zie dan de Happy A. Een prachtige stapelbare buisstoel die gezelligheid en schoonheid uitstraalt. De armleuningen zijn gemaakt van hout zodat dit prettig aanvoelt. Bovendien kunnen de senioren en minder-validen makkelijker opstaan. In beide gevallen is het frame extra verstevigd en kunt u kiezen uit een hoogwaardige kunstlederen.

Stapelbare eetkamerstoelen zorg stof

De stapelstoelen in de zorgsector zijn bekleed met kunstleder K2 of K3. Het reinigen van de stoelen is eenvoudig door middel van een vochtige doek. De hoogwaardig kunstleder K2 is speciaal geschikt voor de zorgsector. Naast het bovengenoemde eenvoudige reinigen, heeft het materiaal meer voordelen. In de eerste plaats heeft het kunstleder K2 een extra bacterie-werende toplaag. De hardnekkige MRSA-bacterie hecht zich niet op het materiaal. In de tweede plaats heeft het materiaal een katoenen onderlaag (backing). Het materiaal “zweet” dus niet. Als laatste voldoet het aan de zwaarste Britse brandnormering CRIB5. Daarnaast heeft u de keuze uit talloze kleuren.