Toont alle 9 resultaten

Seniorentafel & Tafel ouderen

Rolstoeltafel voor instellingen


Seniorentafel

Bent u op zoek naar een seniorentafel voor een zorginstelling of voor thuis? Zoekt u een tafel waar zowel rolstoelen als eetkamerstoelen onder passen? Dan bent u bij Zorgmeubel aan het juiste adres! Deze uiterst functionele en stijlvolle seniorentafels zijn beschikbaar in vele maten en kleuren. Uiteraard kijken wij met u mee naar de beschikbare ruimten, draaicirkels van de rolstoelen. Zorgmeubel haar interieurspecialisten werken jarenlang voor de zorgsector en helpen u met het inrichten van de ruimten.
De rolstoelvriendelijke tafels zijn gemaakt op de juiste hoogte. Daarnaast is de rolstoelvriendelijke tafel Sensi uitgevoerd zonder tafelregel. Het ontbreken van een tafelregel zorgt ervoor dat rolstoelgebruikers goed aan tafel worden geschoven zonder dat hun handen vastlopen. Daarnaast is de Sensi seniorentafel optioneel uitvoerbaar met wieltjes in tafelpoten. Op deze wijze creëert u een verrijdbare tafel. Verrijdbare tafels zijn uiterst handig wanneer u te maken heeft een wisselend aantal bezoekers of met wisselende opstellingen meubilair. Daarnaast bevatten de tafels in hoogte verstelbare doppen waardoor ongelijke vloeren worden weggepoetst.

Seniorentafel Decors en Beitskleuren

U heeft de keuze uit een groot aantal decors en beitskleuren. Zo kunt u onder andere kiezen van een landelijke uitstraling tot een industriële look. Het metalen onderstel in combinatie met een houten blad geeft een stoere vintage uitstraling. Een prachtig meubel voor uw instelling.

Inklapbare tafels

Naast verrijdbare seniorentafels bevat het assortiment zeer stijlvolle klaptafels. De inklapbare tafels zijn lichtgewicht en uiterst functioneel bij wisselende tafel opstellingen en bezoekersaantal. Zo heeft u de keuze uit de industriële klaptafel Industrie. Een zeer stijlvol item waarbij eikenhout wordt gecombineerd met een stalen frame. Of de meer neutrale klaptafel Tavoli. De klaptafels zijn uitvoerbaar in een groot aantal decors en beitskleuren. Neem contact met ons op indien u vragen heeft.

Stapelbare tafels

Zoekt u echter een grote eettafel die u kunt opstapelen. Dan raden wij de opstapelbare tafel 'Stap' aan. Een lichtgewicht stapelbare tafel van eikenhout in combinatie met een stoer metalen frame.