Resultaat 1–24 van de 42 resultaten wordt getoond

Senioren eetkamerstoel


Senioren eetkamerstoelen

Bent u opzoek naar een senioren eetkamerstoel? Werkt u voor een zorginstelling en bent u opzoek naar een senioren eetkamerstoel met armleuning? Dan bent u bij Zorgmeubel aan het juiste adres! Zorgmeubel beschikt over een groot assortiment zorgmeubilair. Zo bestaat het assortiment onder andere uit senioren eetkamerstoelen, senioren fauteuils, relaxstoelen, verrijdbare tafels en meer. Tevens verzorgt Zorgmeubel totale zorginrichtingen voor gerenommeerde zorginstellingen door heel Nederland en België. Aan de hand van een gestructureerde werkwijze worden prachtige projecten gerealiseerd.

Senioren eetkamerstoelen met armleuning

Zorgmeubel heeft een groot assortiment senioren armstoelen. In samenspraak met fysiotherapeuten en ergotherapeuten is de collectie zorgvuldig opgebouwd. Een senioren eetkamerstoel dient in essentie om een langdurig comfortabel zitcomfort te realiseren. Daarom zijn de senioren eetkamerstoelen ergonomisch gevormd. Zo zijn de armleuningen extra lang en zo gevormd dat ouderen makkelijk kunnen opstaan. Ter bevordering van de duurzaamheid van het zorgmeubilair zijn de frames extra verstevigd. De zitting is ergonomisch gevormd en loopt van achteren iets op. De oplopende zitting helpt de gebruiker bij het gaan zitten. 

Kortom, de collectie senioren eetkamerstoelen is uitermate geschikt om toe te passen in zorginstellingen, bejaardenhuizen en dagbestedingen. Veelal adviseren wij u om te kiezen voor een seniorenstoel met armleuning. Op deze wijze kan het zorgmeubilair ziekte als artrose, reuma, scoliose, ziekte van Parkinson en ziekte van Bechterew verlichten. 

Om de hulpverleners te verlichten bij het aanschuiven van de zorgstoelen kunt u stoelen voor instellingen uitvoeren met wielen in de voorpoten, een stoelen wagen of verschillende soorten doppen. Op deze wijze worden de verzorgende ontzien bij het aanschuiven van de stoelen. Een voordelige situatie voor zowel de cliënt als de gebruiker. Daarnaast worden de zorgstoelen gekenmerkt door extra brede en lange armleuningen. Deze armleuningen helpen de gebruiker bij het zelfstandig opstaan.Naast eetkamerstoelen voor zorginstelling beschikt Zorgmeubel over een uitgebreid assortiment relaxfauteuils en sta-op-stoelen. Deze relaxfauteuils en sta-op-stoelen zijn in samenspraak met ziekenhuizen ontwikkeld. U kunt de relaxfauteuils optioneel uitvoeren met wielen of gebruiken als bed. De bekleding van de fauteuils bestaat net zoals de eetkamerstoelen uit de hoogwaardige kunstlederen K2 en K3. Deze kunstlederen zijn bacteriewerend, urine afstotend, brandveilig en beschikbaar in talloze kleuren.

Stoelen ouderenzorg

Contacteer Zorgmeubel indien u vragen heeft over zorgmeubilair of de inrichting van uw instelling of vraag onze online brochure aan voor inspiratie.