Toont alle 17 resultaten

Senioren bankstel

Seniorenbanken

 


Senioren bankstel

Bent u op zoek naar een senioren bankstel? Werkt u voor een zorginstelling of dagbesteding? Dan bent u bij Zorgmeubel aan het juiste adres! Zorgmeubel heeft een uitgebreid assortiment banken voor senioren, banken met een hoge zitting, banken met een hoge rugleuning, banken met een stevige zitting, 2-zits banken en veel meer. Daarnaast beschikt Zorgmeubel over een breed scala aan zorgmeubilair. Waaronder senioren eetkamerstoelen, senioren fauteuils, verrijdbare tafels en meer. Kortom, keuze genoeg. Dit meubilair wordt door heel Nederland en België geleverd aan ziekenhuizen, bejaardenhuizen, zorginstellingen, dagbestedingen, revalidatieklinieken, etc. Indien u vragen vraag vrijblijvend advies aan één van onze specialisten.

Ergonomische banken

Een senioren bankstel van Zorgmeubel beschikt over een ergonomische vormgeving. Zo bevatten de banken onder andere over een zeer goede handgreep waardoor minder-validen, mensen met heupproblemen of gewrichtsklachten veel veiliger en makkelijker opstaan. Minder risico op vallen, een reële angst voor senioren die alleen thuis wonen. Daarnaast bevatten de senioren bankstellen over een hoge en comfortabele rugleuning waardoor de gebruiker genoeg steun ervaart in de rug- en nekwervels. De actieve zit van de ergonomische banken zorgt ervoor dat ouderen recht en goed zitten. Dit voorkomt rugklachten! De grote banken met hoofdsteun, zoals de Glammy, zijn een unieke en stijlvolle aanvulling aan uw zorgmeubilair. U heeft de keuze uit banken met een compact design zoals de Comforto 2 of de grote Comforto 3.
Afhankelijk van de ruimte en het aantal gebruikers van de senioren bankstel wordt de uitgezocht. Eventueel wordt de bank op maat gemaakt om uw wensen volledig af te stemmen. Maatwerk vind u ook in een hogere zithoogte, een verstelbare zitdiepte, bredere armleuningen of stoere RVS poten.

Kleurenkaart & hygiënische kunstleder

U heeft de keuze uit een groot aantal kleuren voor uw senioren bankstel. Zowel kleuren stof en kunstleder voor de rugleuning en zitting als kleuren kunstleder. Deze materialen zijn speciaal gemaakt voor de zorg. Het kunstleder heeft geen weekmakers waardoor u de banken kan afnemen met alcoholhoudende schoonmaakmiddelen. Daarnaast zijn de banken eenvoudig schoon te houden door middel van een vochtige doek. Het voordeel van de hoogwaardige materialen is dat de MRSA-bacterie zich niet hecht. Tevens is de bank urine afstotend. Ideaal voor bejaardenhuizen, zorginstellingen en ziekenhuizen!