Toont alle 17 resultaten

Senioren banken

Seniorenbanken


Senioren banken

Bent u op zoek naar senioren banken? Werkt u voor een zorginstelling of dagbesteding? Dan bent u bij Zorgmeubel aan het juiste adres! Zorgmeubel heeft een uitgebreid assortiment banken voor senioren, banken met een hoge zitting, banken met een hoge rugleuning, banken met een stevige zitting, 2-zits banken en veel meer. Daarnaast beschikt Zorgmeubel over een breed scala aan zorgmeubilair. Waaronder senioren eetkamerstoelen, senioren fauteuils, verrijdbare tafels en meer. Kortom, keuze genoeg. Dit meubilair wordt door heel Nederland en België geleverd aan ziekenhuizen, bejaardenhuizen, zorginstellingen, dagbestedingen, revalidatieklinieken, etc. Indien u vragen vraag vrijblijvend advies aan één van onze specialisten.

Senioren bankstel leer & hygiënische kunstlederen

Zorgmeubel beschikt over een groot aantal verschillende kleuren kunstlederen en stoffen voor uw senioren bankstel. Deze materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector. Zo zijn de kunstlederen onder andere urine afstotend en MRSA-bacterie werend. Daarnaast zijn de comfortabele banken gemakkelijk schoon te makken door middel van een vochtige doek. Door het ontbreken van weekmakers in het materiaal kunt de bank zelfs schoonmaken met alcoholhoudende schoonmaakmiddelen. Op deze wijze houdt u uw instellingen echt schoon. Perfect voor bejaardenhuizen, zorginstellingen en ziekenhuizen!

Moderne ergonomische senioren banken

De senioren banken zijn in samenspraak met zorginstellingen ontwikkeld. Zo voldoen zij aan een aantal onderscheidende karakteristieken waardoor zij juiste geschikt zijn voor senioren. Zo bevatten de senioren banken onder andere over een hoge en juiste zithoogte. De juiste zithoogte in combinatie met de brede armleuningen stelt de senior in staat om gemakkelijk op te staan. Een zeer goede handgreep helpt minder-validen, mensen met heupproblemen of gewrichtsklachten veel veiliger en makkelijker opstaan. Daarnaast zijn bijvoorbeeld de Comforto 2 of de Comforto relax uitgevoerd met een hoge rugleuning. Een hoge rugleuning biedt voldoende steun in de rug- en nekwervels. Op deze wijze voorkomt u rugklachten. Dit wordt versterkt door een relatief stevige zitting. Ouderen blijven rechtop zitten door een hardere zitting. Dit voorkomt tevens rugklachten.

Seniorenbanken en de inrichting

Afhankelijk van de ruimte en het aantal gebruikers van de senioren bankstel wordt de uitgezocht. Eventueel wordt de bank op maat gemaakt om uw wensen volledig af te stemmen. Maatwerk vind u ook in een hogere zithoogte, een verstelbare zitdiepte, bredere armleuningen of stoere RVS poten.