Toont alle 5 resultaten

Rolstoeltafel

Rolstoeltafels (1)


Rolstoeltafel

Werkt u voor een zorginstellingen en bent u opzoek naar een rolstoeltafel? Bent u op zoek naar tafels waar zowel hoge en als brede rolstoelen onder passen? Dan bent u bij Zorgmeubel aan het juiste adres. In samenspraak met zorginstellingen heeft Zorgmeubel gebruiksvriendelijke en stijlvolle verrijdbare rolstoeltafel Sensi. Tevens is er de in hoogte instelbare tafel Up! De rolstoeltafels zijn standaard uitgevoerd zonder 'tafelregel'. Dit heeft als voordeel dat elke rolstoel onder de tafel wordt geschoven. De tafels zijn beschikbaar in een groot aantal decors. Van een industriële uitstraling tot een meer landelijke look. De combinatie van een eikenlook tafelblad met metalen onderstel geeft uw instelling een vintage uitstraling.Uiteraard kijken wij met u mee naar de beschikbare ruimten, draaicirkels van de rolstoelen. Zorgmeubel beschikt over een uitgebreid assortiment tafels voor rolstoelen, verrijdbare tafels, stamtafels, inklapbare tafels en meer! Kortom, keuze genoeg! Zorgmeubel haar interieurspecialisten werken jarenlang voor de zorgsector en helpen u met het inrichten van de ruimten.

Tafel voor rolstoelgebruiker

De tafel voor rolstoelgebruikers zijn uitvoerbaar in verschillende maten. Zo kunt u kiezen voor een grote eettafel waar 8 personen aan plaatsnemen of een kleine 2 persoonstafel. Omdat het bezoekersaantal van zorginstellingen vaak veranderd adviseren wij u om te kiezen voor tafels met verschillende afmetingen. Zo kunt u leuke opstellingen creëren voor elke gelegenheid.

Tafel met wielen

De Sensi tafels worden vaak uitgevoerd met twee wielen in de voorpoten. Deze wielen beschikken over een rem voor de veiligheid. Verplaatsbare tafels voor de zorg zijn handig vanwege de verschillende activiteiten die plaatsvinden binnen zorginstellingen.

Decors en Beitskleuren

Zorgmeubel geeft u de keuze uit een groot aantal decors en beitskleuren. Klik hier voor de verschillende beitskleuren en decors.