Resultaat 1–24 van de 44 resultaten wordt getoond

Restaurantstoelen voor zorginstellingen

Zorg restaurantstoelen

 


Restaurantstoelen voor de zorg

Bent u opzoek naar restaurant stoelen voor uw zorginstelling? Zorgmeubel heeft een uitgebreid assortiment aan zorgstoelen voor ouderen en uw restaurant. Het assortiment bevat onder andere restaurantstoelen van hout, stapelbare restaurantstoelen, senioren eetkamerstoelen en veel meer!

Restaurantstoelen voor de zorg samenstellen

Essentieel voor restaurantmeubilair in de zorg is het zitcomfort voor zowel de patiënt als bezoeker. De dagelijks aanwezige senior dient hier comfortabel op te zitten. Tegelijkertijd geldt dit ook voor de bezoekers. Daarom dient het meubilair zowel een senior als een kleinkind comfortabel te zijn. Daarom bestaat de collectie van Zorgmeubel uit ergonomische restaurantstoelen. Deze stoelen onderscheiden zich met kenmerken als extra lange armleuningen, ergonomische zitting en rugleuning en een extra verstevigd frame. De collectie is beschikbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren van een hoogwaardige kunstleder. Dit kunstleder is MRSA-bacterie- en urine afstotend. Daarnaast is het zeer eenvoudig schoon te maken door middel van een vochtige doek. Optioneel worden de stoelen uitgevoerd met wieltjes in de voorpoten of een stoelenwagen om het aanschuiven te vergemakkelijken. Heeft u daarnaast last van geluidsoverlast bij het aanschuiven van de stoelen? Dan kunt u kiezen voor de AcouCaps dop. Deze dop plaatst u eenvoudig over een stoelpoot heen en voorkomt geluidshinder.

Stapelbare restaurantstoelen

Bij het indeling van een ruimte houdt u rekening met het aantal stoelen en de beschikbare ruimte. Als er sprake is van een wisselend aantal bezoekers of een wisselend aantal rolstoelgebruikers maak dan gebruik van stapelstoelen. Stapelstoelen kunt u eenvoudig in een bergruimte plaatsen door middel van een transportkar.

Tafels voor zorginstelling

Bent u naast stoelen op zoek naar tafels voor een zorgrestaurant. Zorgmeubel heeft zeer functionele en stijlvolle tafels voor zorginstelling en restaurants. Onder andere kleine en knusse eettafels voor een klein gezelschap. Maar ook grote stamtafels en leestafels die fungeren als sociale ontmoetingsplek. Daarnaast zijn de eettafels verrijdbaar. Zo kunt u ten alle tijde eenvoudig de opstelling aanpassen. De variatie in stijlen is divers. Zo kunt u kiezen voor een cool industrieel uiterlijk bestaande uit een metalen onderstel met houten bovenblad. Of kiest u voor een landelijke uitstraling waar houten tafels de boventoon voeren. Keuzes waar wij u graag bij helpen. Vraag daarom vrijblijvend advies aan één van onze collega's.