Resultaat 1–24 van de 47 resultaten wordt getoond

Hoge stoel voor ouderen

Hoge stoel voor ouderen Relaxstoel

 


Hoge stoel voor ouderen

Bent u op zoek naar een hoge stoel voor ouderen? Een fauteuil met hoge rugleuning waarin u of uw cliënt een dutje in kan doen? Zorgmeubel heeft een uitgebreid assortiment hoge stoelen voor ouderen, sta-op-stoelen, transferstoelen en nog veel meer! Dit assortiment is zowel beschikbaar voor consumenten als voor zorginstellingen. De hoge stoel voor ouderen zijn ergonomische uitgevoerd. De extra lange armleuningen maken het makkelijk voor ouderen om zelfstandig op te staan. Daarnaast biedt de hoge rugleuning extra comfort en ondersteuning in de rug. Hierdoor worden rugkwalen voorkomen. Vanwege de ergonomische maten kunnen begin-dementerende ouderen comfortabel zitten. Tevens kunnen de ouderen een dutje doen in de stoel met hoge rugleuning. Door de beweegbare rugleuning in combinatie met de voetensteun wordt de gebruiker in staat gesteld om een dutje te doen.

Hoge stoel voor ouderen elektronisch verstelbaar

De bediening van de beweegbare rugleuning in combinatie met voetensteun is mechanisch of elektronisch. Zorgmeubel heeft een hoge stoel voor ouderen ontwikkeld met een zeer eenvoudige elektronische bediening. Door middel van 2 knoppen kunt u de rugleuning en voetensteun simultaan of onafhankelijk van elkaar laten bewegen. De hoge stoelen voor ouderen vergemakkelijkt op deze manier het opstaan en kan tevens worden gebruikt om een dutje in te doen. De rugleuning kan namelijk in een hoek van 270 graden.

Hoge stoel voor ouderen handmatig verstelbaar

Naast het elektronisch verstellen is een veelgebruikte optie de handmatige optie. Via een gashendel zakt de rugleuning voorzichtig naar achteren en komt de voetensteun gelijktijdig omhoog. Voordeel is dat u geen stroom nodig heeft en ook geen last heeft van stroomdraden. Ideaal als u de stoel in een openruimte zonder stopcontacten wilt neerzetten. De stoel met hoge rugleuning is een echte multifunctionele topper! Met als gevolg dat de ouderenstoel perfect geschikt is voor een zorginstellingen, een dagbesteding of een eetkamer.

Hygiëne

Daarnaast worden de stoelen uitgevoerd in de kunstlederen K2 en K3. Deze hoogwaardige kunstlederen worden gekenmerkt door een aantal pluspunten. Zo zijn de kunstlederen MRSA-bacteriewerend, urineafstotend, brandveilig en natuurlijk beschikbaar in talloze kleuren. Contacteer Zorgmeubel indien u vragen heeft over zorgmeubilair of de inrichting van uw instelling of vraag onze online brochure aan voor inspiratie.