Toont alle 5 resultaten

Clientkasten

 


Cliëntkasten & patiëntenkasten

Zorgmeubel beschikt over een uitgebreid assortiment modulaire cliëntkasten. Zo bevat het assortiment modulaire hoge bergkasten, onderkasten, bovenkasten meer. Een zeer diverse en uitgebreide collectie voor ziekenhuizen, zorginstellingen, dagbestedingen en meer. De zorgkasten zijn gemaakt van 'hufterproof' materialen en bestendig tegen een stootje. Het zorgmeubilair beschikt over een zeer hoge kwaliteit materialen. Daarnaast worden de kasten naar wens op maat gemaakt. Deze modulaire cliëntkasten zijn naar wens in te delen. Naast kasten voor zorginstellingen beschikt Zorgmeubel over een uitgebreid assortiment zorgmeubilair. Onder andere tafels voor rolstoelen, verrijdbare tafels, ziekenhuisstoelen, senioren eetkamerstoelen en meer! Kortom, keuze genoeg!

Hygiënische patiëntenkasten voor de zorg

Uitgangspunten bij het ontwerpen van de zorgkasten is de functionaliteit en het waarborgen van de hygiëne. De kasten zijn naadloos waardoor bacteriën zich niet gaan nestelen in de naadjes en hoekjes. Daarnaast zijn de cliënt kasten gemaakt van de makkelijk afneembare materialen melamine en HPL. Ideaal voor uw zorginstelling, ziekenhuis of dagbesteding.

Cliëntkasten met volledig openslaande deur

Ter bevordering van de veiligheid en het creëren van extra ruimte zijn de cliëntkasten uitgevoerd met volledig openslaande deuren van 270 graden. Op deze wijze neemt het openslaan van een deur geen ruimte in beslag bij het behandelen van een cliënt. Hiermee creëert u een veilige situatie. Daarnaast worden de kasten standaard uitgevoerd met modulaire zijwanden. Daardoor kunt u bakken en manden plaatsen in de kasten of een extra legplank optie creëren. .

Industriële kasten en landelijke kasten

Bent u echter op zoek naar meer industriële kasten voor een woonkamer in een zorginstellingen of dagbesteding dan heeft Zorgmeubel een uitgebreid assortiment stijlvolle industriële en landelijke kasten.De landelijke kasten met schuifdeuren nemen geen extra ruimte in beslag bij het openen van de deuren. Op deze wijze laat u de loopbanen en/of rolstoelbanen vrij. Een stijlvolle en veilige optie voor zowel de verzorgers als patiënt.