Relaxfauteuil elektrisch

Bent u op zoek naar een betaalbare relaxfauteuils elektrisch? Bent u op zoek naar een betaalbare relaxfauteuil elektrisch voor senioren? Dan bent u bij Zorgmeubel aan het juiste adres. 

BEL OF MAIL ONZE SPECIALIST 072-7600018

Relaxfauteuil elektrisch

Zorgmeubel beschikt onder andere over een uitgebreide collectie elektrische sta-op-stoelen, fauteuils en eetkamerstoelen. De relaxfauteuil elektrisch van Zorgmeubel zijn ergonomisch gevormd. Op deze wijze bieden zij een ultiem zitcomfort. Daarnaast is de relaxfauteuil elektrisch via een eenvoudige afstandsbediening te besturen. Deze afstandsbediening bestaat simpelweg uit twee knoppen, één voor omhoog en één voor omlaag. Ten gevolge dat senioren mogelijk langer thuis wonen. Daarnaast is een zeer groot bijkomend voordeel dat ouderen veilig opstaan in de relaxfauteuil elektrisch van Zorgmeubel. Zo biedt de brede armleuning voldoende grip voor ouderen om zich af te zetten.

De elektrische relaxfauteuil voor senioren biedt onder andere hulp met geriatrische klachten zoals beginnende dementie of Alzheimer, mensen herstellend van neurologische klachten zoals hersenbloedingen, TIA, CVA of mensen met reumatische klachten.

Hygiëne

Zorgmeubel maakt gebruik van een hoge kwaliteit kunstlederen. Als gevolg van de hoge kwaliteit hechten bacteriën zich niet op deze kunstlederen. Zo is het materiaal MRSA-, bacterie- en urine werend. Optioneel worden de stoelen uitgevoerd met een beschermingshoes. Tevens kunt u het materiaal eenvoudig reinigen met een natte doek en voldoet het aan de hoogste brandcertificering BS5852 CRIB5.

Betaalbare relaxfauteuil elektrisch Joy

De relaxfauteuil Joy is een zeer betaalbare elektrische relaxstoel. De sta-op-stoel is beschikbaar in de kleuren ‘Taupe’ en ‘Antraciet’. Daarnaast bestaat de betaalbare sta-op-stoel uit een prettig PU-kunstleder.

Handmatige relaxfauteuils

Blijkt de voorkeur echter uit te gaan naar het handmatige verstellen van een stoel. Kiest u dan voor de handmatige te verstellen en betaalbare relaxfauteuils. Een langdurige en verkeerde zitpositie van de senior heeft vervelende gevolgen voor uw lichaam. Rugpijn, schouder of last van de billen is een klacht die vaak ontstaat door foutief te zitten. De oplossing hiervoor is een comfortabele stoel met een hoge rugleuning en een comfortabel zitvlak. Daarom biedt Zorgmeubel betaalbare relaxstoelen of relaxfauteuils aan die  uitstekend zitcomfort garanderen in elk gewenste positie!

BEL OF MAIL ONZE SPECIALIST 072-760018

Advies nodig?

Vraag vrijblijvend advies aan één van onze specialisten.

Neem contact op