Zorg inrichting
Inrichting zorginstelling
Interieuradvies zorg

Deze zorginstellingen gingen u voor

Projectinrichting zorg

Zorgmeubel faciliteert projectinrichting voor de zorg in Nederland en België. Aan de hand van het stapsgewijze inrichtingsplan ‘de Ontzorginterieurscan’ worden de voorwaarden voor een geschikte inrichting blootgesteld. De scan omvat een duidelijke analyse van de doelgroep, de identiteit van de locatie, het benodigde interieur, materialen en stoffen. Zorgmeubel levert zo huiselijke en gezellige inrichtingen voor de zorg. Een doelgroep met zeer specifieke eisen als het gaat om de projectinrichting. Met al haar ervaring levert Zorgmeubel geschikte projecten af aan een breed spectrum aan doelgroepen, cliënten met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. Heeft u te maken met psychiatrische zorg of dementerende ouderen? Kiest u dan voor een prikkelarme inrichting, waar de focus ligt of het juiste gebruik van kleuren, licht, molestproof gordijnen, krasvrije vloeren, akoestiek en hygiënische stoffen en lederen. Wilt u echter een gezellige dagbesteding of zorginstellingen woonappartementen creëren dan heeft Zorgmeubel een sfeervol assortiment zorginterieur voor u! Zie als voorbeeld het product. Zie bijvoorbeeld onze prachtig inrichting voor de Omring op Texel. De Texelse identiteit is daar is duidelijk naar boven gekomen!  

Waarom zorginrichting bij Zorgmeubel?

Zorgmeubel streeft naar het beste resultaat via een bewezen stappenplan ‘De ontzorginterieurscan’. Door de aanwezigheid van een schat aan ervaring in combinatie met een zeer solide assortiment stoffen, producten en vloeren is elke inrichting zorg een succes. Zorgmeubel heeft ervaring bij de projectinrichting van dagbestedingen, zware psychiatrische zorg, obesitas klinieken, revalidatieklinieken, gevangenissen, etc. Een zeer breed scala aan doelgroepen dat is door verwerkt naar onze producten. Zo hebben we voor elke van deze doelgroepen de juiste producten! Dit assortiment is in samenspraak met ziekenhuizen, ergotherapeuten en fysiotherapeuten ontwikkelt. Een collectie duurzaam, ergonomische, hufterproof en hygiënisch zorg interieur en meubilair. Zo bestaan bijvoorbeeld de eetkamerstoelen over extra verstevigde constructies, makkelijk en hygiënische stoffen en ergonomische vormgeving. De gordijnen zijn molestproof, brandvertragend en eenvoudig te wassen.

Samen met u maken wij stapsgewijs uw ideale sfeervolle zorginterieur waarbij interieuraspecten zijn gekoppeld aan zintuigelijke kenmerken zoals akoestiek, warme kleuren, geur, goede indeling met veiligheid en geborgenheid en positieve identiteit. Graag helpen we u bij realiseren van de interieur ontwerp! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Duurzaam assortiment zorgmeubilair

Met het oog op de toekomst heeft Zorgmeubel duurzaam en circulair zorgmeubilair ontwikkelt. Deze producten zijn ontwikkelt via de ‘Multiple design repair and disassembly’ theorie. Een theorie die stelt dat producten eenvoudig zijn te personaliseren en waarbij de producten en onderdelen weer worden gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Recyclebaar, duurzaam en circulair! Zie onze duurzame collectie! Waaronder de Benz A en de Happy!

BEL OF MAIL ONZE SPECIALIST 072-760018