StaalBaron, Samen Sterk in Sfeer!

StaalBaron stelt de mens centraal ! De mens is afhankelijk van zijn omgeving. Een positieve, sfeervolle omgeving,draagt bij aan het welzijn en het genezingsproces. Waarom voelt de ene plek beter als de andere? Waarom is er onrust in een groep? Waarom is er veel ziekteverzuim op een afdeling? Samen met u maken wij een plan om stap voor stap de leefomgeving te verbeteren: vloeren, raambekleding, indirect sfeervol licht, trendy kleuren op wanden, hygiënische bekleding op mooi en functioneel meubilair voor blije medewerkers,  Iedereen heeft baat bij een positief interieur, de mens in de rol van cliënt, verzorgende, vrijwilliger, familielid, management of directielid .

Bel 072-7600018 of mail ons voor een advies over uw zorgomgeving!

StaalBaron, Sterk Team

StaalBaron heeft een sterk team. In 1992 hebben Peter Helsloot en Mariëtte Dekker een fabriek opgezet voor kleine series speciaal projectmeubilair. In eerste instantie werden er vooral stapelstoelen en inklapbare lichtgewicht tafels en statafels voor de horeca en verhuurbranche. Begin 2001 werden de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met een meubelgroothandel voor de projectmarkt. Vervolgens heeft Peter Helsloot in de periode van 2006 tot 2009 het karakteristieke pand ZienXL gebouwd. Hier werken meerdere creatieve ondernemers samen onder één dak! Ook de showroom van StaalBaron met 600 m2 projectmeubilair vindt onderdak in dit Westfriese pand. Daarna in 2012 zijn de eerste zorgrestaurants opgeleverd. Het hele interieurproces van ontwerp tot realisatie wordt stap voor stap samen met u opgepakt.
Sinds 2018 versterken designers Vera Uitterdijk en Mozes Helsloot de ontwerp Studio: moodboards, 3D-animatiies, kleurenschema’s is hun passie. Mozes Helsloot heeft de digitale online winkel uitgebreid voor consumenten. In 2019 komt Maud Helsloot in dienst als zitspecilaist voor de zorg.
De Technische Dienst heeft een werkplaats met een groot aantal metaal- en houtmachines alsmede stoffeer apparatuur. Uiteraard helpen wij allemaal mee met het uitleveren van uw projecten. Geen enkele interieur of meubeluitdaging is voor ons te groot.

Bel 072-7600018 of mail voor een nieuwe, gezonde zorgomgeving!

StaalBaron, Sterk in Ontzorgen

StaalBaron heeft een methode, Ontzorg interieurscan, ontwikkeld om gebouwen en ruimtes stap voor stap op basis van de uitgangspunten van het management in te richten. Dit proces combineert bowukundige aspecten met zintuigelijke factoren zoals akoestiek, tegenlicht, glans, duidelijke symbolen, stroefheid, hygiëne, geur en tastzin van materialen. Bovendien wordt de ARBO weetgeving meegenomen. Samen met het interieurteam nemen wij al deze stappen door in één of meerdere workshops. Het management geeft aan of deze workshops online, op lokatie of bij StaalBaron plaatsvinden. Tevens combineren wij dit met een bezoek aan onze showroom zodat de medewerkers de materialen kunnen zien en voelen en meubels kunnen uittesten.
Voor het management brengt dit 2 grote voordelen met zich mee: het team draagt het veranderproces en wordt meegenomen in het beslissingsproces. De menukeuzes voor het team, van te voren bepaald samen met het management team, kunnen indeling van de ruimtes, kleuren van de wanden, sfeerverlichting, kleuren hygiënische kunstleders voor het meubilair en dergelijke bevatten. Het meubilair is vaak van te voren beoordeeld door de afdeling fysiotherapie zodat er alleen goede keuzes gemaakt kunnen worden. Een sfeervol en positief interieur in conbinatie met functionaliteit is het zichtbare resultaat.

Ben je nieuwsgierig naar milieuvriendelijke, duurzame oplossingen?

StaalBaron, Sterk in Assortiment

StaalBaron heeft haar assortiment zorgvuldig opgebouwd in 30 jaar. De kwaliteitsnormen bevatten kenmerken over de meubilair frames, hygiëne, functies, afwerkingen en doppen.Uiteraard speelt budget ook een rol. De website geeft uitgebreide selectie en sorteer mogelijkheden. Hier wordt gretig gebruik van gemaakt door ergo- en fysiotherapeuten. Ook kunnen de teams wenslijsten aangeven.

Bel 072-7600018 of mail voor een ergonomische zorgomgeving!