Interieur zorginstelling 

Zorgmeubel is een leverancier en producent van interieur zorginstelling. Met haar jarenlange ervaring heeft Zorgmeubel een unieke collectie zorginterieur ontwikkelt voor elke doelgroep of instelling. Zo levert Zorgmeubel haar producten onder andere aan Cordaan, Philadelphia, Aafje, Evean, Esdege Reigersdael, De Waerden en meer! Het interieur bestaat uit de juiste ergonomische verhouding, kwalitatieve en hygiënische materialen. Het interieur zorginstelling ondersteunt zowel de bewoners als de bewoners als de verzorgende bij het zelfstandig leven! Onze klanten zijn onder andere Cordaan, Philadelphia, Aafje, Evean, Esdege Reigersdael, De Waerden, Kwintes, Omring, Prinsenstichting, Raphaelstichting, etc. 
MAIL OF BEL ONZE SPECIALIST 072-7600018

Interieur zorginstelling

Zorgmeubel gelooft erin dat een fijne omgeving doormiddel van interieur bijdraagt aan een kwalitatief beter leven in een instelling. Vandaar de slogan ‘Zorgmeubel, Samen Beter Leven’! Zorgmeubel helpt u bij het uitzoeken van het juiste interieur voor uw zorginstelling. Gaat het hierbij om een totale inrichting, een verbouwing of aanschaf van losse artikelen? Zorgmeubel helpt u bij de keuze uit het juiste zorginterieur. Zorgmeubel heeft jarenlange ervaring bij het inrichten van zorginstelling in Nederland. Juist bij de zorgsector  is de keuze uit kwalitatief zorg interieur belangrijk. Iedere zorginstelling, doelgroep of cliënt is verschillend en verdient kwalitatief zorginterieur. Zorgmeubel stelt in haar meubilair de mens centraal en heeft als doelstelling de zelfstandigheid en comfort van de cliënt als bewoner te bevorderen door gezellig en kwalitatief zorginterieur.Het interieur voor de zorg van Zorgmeubel bestaat uit onder andere ergonomische, ARBO-goedgekeurde, brandveilige en hygiënische: eetkamerstoelen, obesitasstoelen, rolstoeltafels, sta-op-stoelen of fauteuils. Al deze producten worden gekenmerkt door hoogwaardige materialen. Slijtvaste en hygiënische stoffen die eenvoudig zijn te reinigen. Ergonomische modellen voor verscheidene doelgroepen en een groot aantal beitskleuren en kunstlederen. Het uitgangspunt van het interieur voor de zorg is om zowel de bewoners als verzorgende te ondersteunen en om zelfstandigheid te bevorderen.

Interieur zorginstelling: doelgroepen en stappenplan

Het uiteenlopende zorginterieur is geschikt voor een groot aantal zorgdoelgroepen. Iedere bewoner in de zorg is uniek en dient te zijn voorzien in het juiste interieur voor de zorg. Gaat het om een dementievriendelijke inrichtingen waar speciale aandacht is voor kleurgebruik en het terugbrengen van lokale kenmerken? Of gaat het om een revalidatiekliniek waar het verblijf van de cliënten wordt gekenmerkt door een tijdelijk karakter. Zorgmeubel heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan bij het inrichten van breed scala aan zorginstellingen. Hierdoor is het eindresultaat een interieur dat goed is afgestemd op de eindgebruikers. Ten behoeve van het bereiken van een optimaal interieur voor zorginstellingen werkt Zorgmeubel samen met de zorginstellingen. Het inrichten van een zorginstelling wordt stapsgewijs gedaan in samenwerking met de zorginstelling. Elk moment kent haar eigen controle momenten. Van inventarisatie van het huidige meubilair, de doelgroep tot de de werkelijke uitvoering van de inrichting.
BEL OF MAIL ONZE SPECIALIST 072-760018