Inrichting buurthuis voor senioren

De inrichting buurthuis voor senioren is geslaagd met een kleurrijk resultaat! Buurthuis de Hoeksteen heeft gekozen voor de seniorenstoelen BinC A met armleuningen. Buurthuis de Hoeksteen is een gezellig buurthuis dat bedoelt is als ontmoetingsplek en is onderdeel van Esdégé-Reigersdaal. Esdégé-Reigersdaal is een bestaande en vertrouwde klant van Zorgmeubel.

Ergonomische seniorenstoel voor buurthuis 

De stapelbare zorgstoel BinC A is een ergonomisch gevormde dagbestedingsstoel en helpt senioren veilig opstaan. Door de juiste zithoogte plaatsen de gebruikers gemakkelijk hun voeten vlak op de grond. Dit helpt de gebruiker bij het opstaan. Bovendien heeft de stoel extra lange armleuningen die het opstaan ondersteunen. 

072 7600018 inrichting buurthuis voor senioren

De inrichting buurthuis voor senioren

Daarnaast bestaat de zitting van deze seniorenstoel uit NOSAG veren, vergelijkbaar met de ouderwetse veren. Deze zitting geeft veel zitcomfort omdat drukpunten goed verdeeld worden. Juist voor mensen met Parkinson of weinig gevoel in de benen is dit heel erg prettig. Als bijkomend voordeel is de armstoel voor ouderen lichter in gewicht hetgeen aan- en afschuiven van de tafel vergemakkelijkt.

De inrichting buurthuis voor senioren is naast de Binc en BinC A aangevuld met Stapelstoel S. Als eerste is de stapelstoel S zeer vriendelijke voor het budget. Als tweede is de oersterke stapelstoel S tevens koppelbaar in rijen. De stapelstoel heeft een kunststof kuip waar je op kunt springen zonder dat de zitting breekt of zelfs verkleurt. Als laatste is de stapelstoel S gemakkelijk tot 10 – 15 hoog te stapelen. Daarom ideaal voor zalen, bedrijfskantines en multifunctionele ruimtes. Eventueel uit te voeren met een zitkussen.

Vrijblijvend afspraak op uw locatie?

Deze zorginstellingen gingen u voor