Dagebesteding Sfeervol inrichten

Voor Marloes Oudeman komt haar droom ut om een eigen zorgbedrijf te starten. Marloes heeft een duidelijk beeld hoe haar warme, sfeervolle dagbesteding eruit moet gaan zien. Samen met de ontwerpstudio van Zorgmeubel gaat zijn aan de slag! De aannemer realiseert nieuwe muren en keuken. Zorgmeubel produceert het sterke zorgmeubilair. Eikenhouten massieve tafelbladen en de armstoelen met urine-werende bekleding.

003172 7600018

Dagbesteding De Waerden Jan-Willem

Dagbesteding De Waerden lokatie Jan-Willem heeft als doelgroep verstandelijk beperkten en biedt verschillende activiteiten. ’s Morgens wordt opgestart in een sfeervolle ruimte vervolgens gaat een ieder aan de slag. Met behulp van foto’s afgebeeld op akoestiische wandpanelen weten de cliënten waar ze zijn. Het sterke zorgmeubilair speciaal geschikt voor gehandicapten mensen bestaat uit de stapelbare stoel BinC A  en verrijdbare rolstoeltafel Sensi.

De resultaten zijn verbluffend eigentijds. Zorgmeubel, Beter Leven! Wilt u ook een sfeervolle dagbesteding die het imago van uw zorg organisatie positief beïnvloedt? UIteraard gebaseerd op uw uitgangspunten, voor uw doelgroep, passend binnen uw ruimte en budget en gedragen door uw medewerkers. Zet de eerste stap en schakel Zorgmeubel in! Samen met u maken wij uw mooiste en sfeervolle interieur.

Vrijblijvend afspraak op uw locatie?

Deze zorginstellingen gingen u voor