Duurzaam ontwerp

Op welke manier introduceer je duurzame interieurs in je organisatie? Waarom voelt de ene plek beter dan de ander? Waarom is er veel onrust binnen een groep? Het zorgmeubilair is versleten. Het is tijd voor een verandering maar hoe pak je dat duurzaam aan?

Zorgmeubel, Samen Beter Leven kent de problematiek en de oplossingen. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominterieur of sfeervol meubelplan voor uw zorgorganisatie. Volgens een gedegen methode (Ontzorg) Interieurscan , gebaseerd op 30 jaar ervaring en kennis, combineren wij bouwtechnische zaken met sfeerelementen zoals geborgenheid, akoestiek, kleurgebruik en veiligheid. Daarnaast worden Arbo-wetgeving, brandpreventie, duurzaamheid, ergonomie, hygiëne en meegenomen


Duurzaam ontwerp: Sterk in Ontzorgen

Omgeving beïnvloedt het welbevinden van mensen. Sfeervolle interieurs maken je blij en geven minder stress. Op deze manier wordt het genezingsproces bevorderd. Belevingsgericht een project inrichten is ons motto en specialisme. Zo houdt Zorgmeubel rekening met audio en visuele aspecten, zoals akoestiek en contrast. Tevens worden tactiele aspecten meegenomen zoals zachte, hygiënische materialen. Zorgmeubel heeft meer dan 30 jaar ervaring in projectinrichting. Zorgmeubel geeft u gedegen advies over de beste manieren en middelen om uw ruimten in te richten.


Ontzorg Interieurscan: Sterk Assortiment

Een zorginterieur kan sfeervol opgeleverd zijn, maar als het meubilair niet voor de doelgroep geschikt is, snel vies wordt, niet sterk genoeg is, gaat het helaas niet werken. Sterke en handige, multifunctionele producten maken het leven van het zorgpersoneel een stuk aangenamer. Deze zorgproducten dienen makkelijk te reinigen zijn. Wij helpen u bij de keuze van de juiste, hygiënische materialen met duurzame milieucertificaten en zonder zware metalen………Echt het is mogelijk.

Deze zorginstellingen gingen u voor