Duurzaam met u

U zoekt seniorenstoelen voor uw vader of moeder om veilig op te staan. Hoe kunt u een duurzame bijdrage leveren terwijl uw nieuwe producten koopt? Meer dan u denkt……

Duurzaamheid is het zorgen voor balans tussen mens, milieu en economie om de aarde niet uit te putten. Voor nu, maar ook voor de komende generaties. Zorgmeubel vindt dit belangrijk en helpt u op weg. In een ideale wereld zijn afvalstoffen tevens grondstoffen. De zogenaamde Circulaire Economie.

Duurzaam als Consument

Zorgmeubel geeft u de mogelijkheid telefonisch advies in te winnen. Middels een vragenlijst, Productscan, kiezen wij samen met u het beste senioren product voor uw ouder. Met behulp van onze offerte met alle maten van de seniorenstoelen, kunt u extra advies vragen aan een zorgprofessional. Een ergotherapeut of fysiotherapeut die uw ouder kent. Op deze manier bespaart U een bezoek aan de showroom, CO2 uitstoot en tijd. Lekker Duurzaam dus! (knop met telefoon 072-7600018)

Duurzaam Tweede Levenscyclus

Zorgmeubel biedt Thuiszorgmeubelen aan die een tweede kans verdienen. Deze meubels zijn gerepareerd, opnieuw gestoffeerd…..Uiteraard is dit een wisselend assortiment en niet altijd beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden.  Bovendien worden er rolstoeltafels gemaakt uit restmateriaal. Altijd voor een betere prijs! Geïnteresseerd vraag naar de mogelijkheden .
(foto Tavoli) (knop met telefoon 072-7600018)

Duurzaam transport

Zorgmeubel heeft het duurzame transport uit besteed aan externe transporteurs met Green en Lean certificaten. Zij combineren de pakketten en rijden op wisselende, wekelijkse routes. U ontvangt een leverdatum nooit een tijd. Maar u kunt ons vertrouwen …..het meubilair wordt altijd duurzaam geleverd.

Wat kunt u zelf doen?

Voor een schonere wereld is het beter om minder beroep te doen op grondstoffen. Als u kiest voor een tijdloos ontwerp, sterke materialen en uw meubels goed onderhoudt gaan uw meubels langer mee. Lees bij Duurzame materialen wat ons onderhoudsadvies is.

Deze zorginstellingen gingen u voor