Duurzaam Samen met HORECA!

U zoekt een nieuw duurzaam  interieur voor uw hotel of theater? Hoe kun je dit proces duurzaam aanpakken? Wat kun je nu bijdragen aan de natuur als je een nieuwe meubels koopt? Meer dan u denkt……

Duurzaam horeca en Circulair

Duurzaamheid is het zorgen voor een balans tussen mens, milieu en economie om de aarde niet uit te putten. Voor nu, maar ook voor de komende generaties. Zorgmeubel vindt dit belangrijk en helpt u op weg.

Zorgmeubel gaat een stap verder……..In een ideale wereld zijn afvalstoffen tevens grondstoffen. De zogenaamde Circulaire Economie. Zorgmeubel fabriceert 100% circulaire garderobe rekken klaptafels, rolstoeltafels en stapelstoelen.

Duurzaam inrichtingsplan

Veel horeca ondernemingen willen iets doen met Duurzaamheid. Wij nemen bestaande elementen in het nieuwe inrichtingsvoorstel mee of een stappenplan maken. In de hospitality branche wordt traditioneel heel veel linnen gebruikt. De nieuwe lichtgewicht klaptafels Tavoli en Industri hebben geen linnen nodig vanwege de mooie uitstraling. Dat scheelt heel wassen, kosten, tijd en is beter voor het milieu en dus Duurzaam. Wij kunnen u telefonisch advies geven of On-line net wat  u wilt! Absoluut duurzaam en Corona proof.

Duurzaam HORECAMeubel

Indien u kiest voor kwaliteit gaan meubels langer mee. Het design is vaak tijdloos omdat er aandacht aan is besteed. Dat geldt eveneens voor de ergonomie van een kwaliteitsmeubel. De zitmaten kloppen, een stoel zit comfortabeler. Vervolgens is de constructie sterker, de materialen zijn van een betere kwaliteit en gaan langer mee.

Zorgmeubel heeft het horecalijn die voldoet aan onze kwaliteitseisen. Zorgmeubel ontwerpt, engineert en fabriceert tevens  circulaire producten zoals de stapelstoel Benz A en Happy A en de tafels Tavoli en Sensi.

Duurzaam transport

Uw meubels worden gebracht met duurzame transporteurs die zoveel mogelijk op route rijden voor minder CO2 uitstoot. Vrachtritten worden gecombineerd. Tijden aangeven is niet mogelijk.

Deze zorginstellingen gingen u voor