Comfortabele stoel

Bent u op zoek naar een comfortabele stoel? Bent u opzoek een ergonomische eetkamerstoel of een ergonomische fauteuil? Zorgmeubel beschikt over een uitgebreid assortiment ergonomisch meubilair voor de ouderzorg en voor thuis. Zo bevat het assortiment onder andere eetkamerstoelen, hoge stoelen voor ouderen, sta-op stoelen, obesitas stoelen en meer! Neem vrijblijvend contact met ons op indien u vragen heeft. 

MAIL OF BEL ONZE SPECIALIST 072-7600018

Comfortabele stoel voor in de eetkamer

Zorgmeubel heeft in samenwerking met ziekenhuizen, ergotherapeuten en fysiotherapeuten een collectie ergonomische seniorenstoelen opgebouwd. Elk van deze meubels beschikken over karakteristieken om de zorg van patiënten te verlichten. Zo zijn onder andere de frames extra verstevigd, de zitting en rugleuning ergonomisch gevormd en de armleuningen extra lang. U heeft de keuze uit zowel extra brede als extra smalle stoelen. Daarnaast heeft u de keuze uit stoelen met een extra hoge of een extra lage zithoogte. Tevens zijn de stoelen uitvoerbaar met wieltjes in de voorpoten. Het aanbrengen van wieltjes in de voorpoten helpt de zorgmedewerkers met het aanschuiven van cliënten. Deze kenmerken maakt de collectie zorgstoelen van Zorgmeubel geschikt voor ouderdomsziekten zoals reuma, artrose, de ziekte van Parkinson, allerlei vormen van dementie, de ziekte van Alzheimer.

Ergonomische fauteuils

Naast ergonomische eetkamerstoelen heeft u ook de keuze uit ergonomisch gevormde fauteuils. Deze fauteuils worden vaak toegepast bij ziekenhuizen. De ergonomische vormgeving zorgt ervoor dat cliënten langdurig kunnen zitten en zelfs een slaapje kunnen doen. Daarnaast beschikken de stoelen over een sta-op functie om het opstaan van de cliënt te vergemakkelijken.

Comfortabele & hygiënische bekleding

Indien u voor een zorginstelling werkt of een stoel zoekt voor uw vader of moeder kunt de stoelen uitvoeren met kunstlederen K2 en K3. Deze urineafstotende en MRSA-bacterie afstotende materialen zijn eenvoudig te reinigen met een vochtige doek

Wat is een goede en comfortabele stoel?

Wat maakt een goede en comfortabele stoel? Naast de vormgeving en het design van een stoel of fauteuil zijn er een aantal basis uitgangspunten. Deze basispunten worden hieronder uiteengezet:

  • De nek- en ruggenwervels worden goed ondersteund;
  • Bij een juiste zithoogte kunt u uw voeten plat op de grond plaatsen;
  • Een juiste zithoek: om rugpijn te voorkomen dient de patiënt in een 90 graden hoek te zitten. Een juiste zitdiepte, zithoogte en mogelijk lendensteun zorgen hiervoor.
BEL OF MAIL ONZE SPECIALIST 072-760018

Advies nodig?

Vraag vrijblijvend advies aan één van onze specialisten.

Neem contact op